Επίδειξη δύναμης στις 27 Μαρτίου ο Αλ. Τσίπρας με τον Προοδευτικό Πόλο

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ημερίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας σε ημερίδα EUROKINISSI

Στο γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ η Συνδιάσκεψη για τη συγκρότηση κοινής εκλογικής επιτροπής. Η Συνδιάσκεψη θα εκδώσει Μανιφέστο για τη μάχη των ευρωεκλογών, ενώ στόχος είναι να παρουσιαστεί έως τότε το σύνολο του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Επίδειξη δύναμης επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας με τη Συνδιάσκεψη για τη συγκρότηση του προοδευτικού μετώπου στις 27 Μαρτίου.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί, μάλιστα, σε ένα μεγάλο χώρο, στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, ώστε να εκπροσωπηθούν πρωτίστως οι κινήσεις, οι συλλογικότητες και οι προσωπικότητες του προοδευτικού χώρου.

ADVERTISING

Στη Συνδιάσκεψη θα εγκριθεί Μανιφέστο για τη μάχη των ευρωεκλογών, ενώ στόχος είναι έως τότε να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που θα αποτελούν το ευρωψηφοδέλτιο του χώρου. Το επόμενο διάστημα, άλλωστε, θα ανακοινωθούν νέα ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών, η πλειοψηφία των οποίων θα προέρχεται από τον χώρο των συμμάχων του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, στις 27 Μαρτίου αναμένεται και νέα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακουστεί έως τώρα, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της Κουμουνδούρου είναι η εκστρατεία του προοδευτικού χώρου για τις ευρωεκλογές να σηματοδοτηθεί από τον τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

Στη Συνδιάσκεψη θα μιλήσουν κυρίως στελέχη εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τις εργασίες της θα κλείσει με ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αναβάλλεται η εκδήλωση της «Γέφυρας» στη Θεσσαλονίκη

Όπως πληροφορούνται τα «Παιχνίδια Εξουσίας», αναβάλλεται τελικά η εκδήλωση της «Γέφυρας» στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 18 Μαρτίου, αναβλήθηκε όμως επειδή την ίδια ημέρα είχε προγραμματιστεί και εκδήλωση του Κώστα Σημίτη, επίσης στη συμπρωτεύουσα με θέμα «Τέρμα στην αποτελμάτωση» και ορίστηκε αρχικά εκ νέου στις 21 Μαρτίου. Τη συγκεκριμένη ημέρα όμως δεν μπορούσε να συμμετάσχει ο βασικός ομιλητής Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να αποφασίσουν την αναβολή της εκδήλωσης.

SHARE:

24Media Network