Ραγκούσης, Μπίστης, Μαριλίζα στον πρωινό καφέ με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Νίκος Μπίστης σε παλιότερη εκδήλωση
Ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Νίκος Μπίστης σε παλιότερη εκδήλωση EUROKINISSI

Με απόφασή του πρωθυπουργού στον πρωινό καφέ συμμετέχουν από χθες Τετάρτη ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης και η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου - Τα μηνύματα και το στέλεχος της προοδευτικής συμμαχίας που θα μπει σε κορυφαία θέση.

Την απόφασή του για το μεγάλο άνοιγμα στην κεντροαριστερά και την στρατηγική προοπτική της προοδευτικής συμμαχίας σηματοδοτεί ο Αλέξης Τσίπρας με τη διεύρυνση του πρωινού καφέ. 

Με απόφασή του πρωθυπουργού στον πρωινό καφέ συμμετέχουν από χθες Τετάρτη ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης και η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Υπενθυμίζεται ο πρωινός καφές, στον οποίο συμμετέχουν οι Π.Σκουρλέτης, Ε. Τσακαλώτος,  Δ. Τζανακόπουλος Ν. Παππάς, Α. Χαρίτσης και Ε. Αχτσιόγλου, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ενέχει μετά τις ευρωεκλογές και τον χαρακτήρα της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των "Παιχνιδιών Εξουσίας" στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και σε κορυφαία θέση θα τοποθετηθεί στέλεχος της προοδευτικής συμμαχίας. 

Τέλος την Παρασκευή συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να οριστικοποιήσει, την πλειοψηφία των υποψηφίων βουλευτών αλλά και να εγκρίνει το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα 6 στελέχη του καθημερινού πρωινού καφέ στην Κουμουνδούρου

SHARE: