Τη μεγάλη ανανέωση που σχεδιάζει ο Αλ. Τσίπρας σηματοδοτούν Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης

Τη μεγάλη ανανέωση που σχεδιάζει ο Αλ. Τσίπρας σηματοδοτούν Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης
Παρουσίαση προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα Eurokinissi

“Ο Αλ. Τσίπρας θα προωθήσει πλέον -και δικαίως- τη γενιά του” παραδέχονται και στελέχη της μεγαλύτερης γενιάς. “Πόντους” κερδίζει και ο Νάσος Ηλιόπουλος, αν και δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, ενώ ξεχωρίζει για τη μάχη που δίνει και ο Κώστας Ζαχαριάδης

Η ανάδειξη της Έφης Αχτσιόγλου και του Αλέξη Χαρίτση στην ηγετική ομάδα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών δεν είναι μια απλή κίνηση εντυπώσεων, αλλά η απαρχή της μεγάλης ανανέωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 7 Ιουλίου στην Κουμουνδούρου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

“Ο Αλέξης Τσίπρας θα προωθήσει πλέον -και δικαίως- τη γενιά του” παραδέχονται ακόμη και στελέχη της παλαιότερης γενιάς, όπως πχ ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Νίκος Βούτσης, που μάλλον ενισχύουν και πριμοδοτούν την συγκεκριμένη τομή. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μάλιστα, προσφέρθηκε να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση, κατεβαίνοντας με σταυρό στις εκλογές (και όχι ζητώντας θέση στο Επικρατείας, όπως του άξιζε ως πολιτικό κεφάλαιο), ενώ φέρεται να άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μην είναι στα ψηφοδέλτια, προκειμένου να διευκολύνει την ηγεσία!

Πίσω από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Αλέξη Τσίπρα, μάλιστα, βρίσκονται σειρά στελεχών, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, που κατά κοινή ομολογία έκανε μια πολύ καλή προεκλογική εκστρατεία στο Δήμο Αθηναίων, επιτυχή, σε σύγκριση με άλλους δήμους, με ολοκληρωμένη πλατφόρμα και πολιτικό πολιτισμό. Ξεχωρίζουν δε και άλλα στελέχη, όπως ο Διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης, που δίνει τη μάχη του, αλλά και περιφερειακά στελέχη, όπως ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός και άλλοι. Όποιοι, μάλιστα, εξ αυτών επανεκλεγούν ανεβάζουν τις εσωκομματικές τους μετοχές στην επόμενη ημέρα που θα θέσει τεράστια διλήμματα στην ηγεσία ως προς τη φυσιογνωμία και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα