Ομιλία Τσίπρα στη συντονιστική επιτροπή του προοδευτικού πόλου

Ομιλία Τσίπρα στη συντονιστική επιτροπή του προοδευτικού πόλου
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Με ομιλία του πρωθυπουργού συνεδριάζει για πρώτη φορά το Σάββατο το μεσημέρι η συντονιστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η σύνθεση της επιτροπής ανακοινώνεται προσεχώς, ενώ σε αυτή συμμετέχουν 200 μέλη

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει για πρώτη φορά το Σάββατο το μεσημέρι η συντονιστική επιτροπή του προοδευτικού πόλου.

Η επιτροπή αποτελείται από 200 μέλη και η σύνθεση της ανακοινώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Με την ομιλία του ο πρωθυπουργός θα σηματοδοτήσει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα και νέα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου, καθώς και η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Εν τω μεταξύ, αρνητικός υπήρξε ο Γιάννης Δραγασάκης στην πρόταση του πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την απάντηση μάλιστα έδωσε ο ίδιος το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναζητά άλλον υπουργό για το ευρωψηφοδέλτιο.

Η δυστοκία, πάντως, που παρατηρείται οφείλεται εν πολλοίς και στην βούληση του πρωθυπουργού να μην φύγει για τις Βρυξέλλες κορυφαίο στέλεχος της νεότερης γενιάς, όπως Τζαννακόπουλος, Παππάς, Αχτσιόγλου, Χαρίτσης κοκ.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα Παιχνίδια Εξουσίας “κλειδώνει” η υποψηφιότητα του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη.

Εαν, πάντως,οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα κυβερνητικού στελέχους από τον ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένη την υποψηφιότητα Κουντουρά, ο Αλ. Τσίπρας θα προχωρήσει πριν το Πάσχα σε… μίνι ανασχηματισμό!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα