Το τετ α τετ της Φώφης με κορυφαία στελέχη για ήρεμο κλίμα στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ

Το τετ α τετ της Φώφης με κορυφαία στελέχη για ήρεμο κλίμα στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ
Η Φώφη Γεννηματά MotionTeam

Η Κεντρική Επιτροπή συνέρχεται στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, ενώ σήμερα συνεδριάζει η ΚΟ και την Δευτέρα η Εκτελεστική Γραμματεία. Στις 23 και 24 Νοεμβρίου η Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, με την ηγεσία του κόμματος να επιδιώκει το τέλος της εσωστρέφειας. “Ναι” σε τυχόν πρόταση της ΝΔ για Εξεταστική ή Προανακριτική για την υπόθεση Novartis

Να σταματήσει η εσωστρέφεια επιδιώκει η Φώφη Γεννηματά, έχοντας ως στόχο στη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ που προγραμματίζεται για τις 23 και 24 Νοεμβρίου να δημιουργηθεί κοινή αντίληψη για τη φυσιογνωμία και την πολιτική πρόταση του κόμματος.

Καθοριστικός σταθμός για το πολιτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη, ωστόσο, αποτελεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, το άλλο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Σεπτεμβρίου, ενώ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της θα συνέλθει την προσεχή Δευτέρα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος- σήμερα συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η Φώφη Γεννηματά, μάλιστα, ενόψει της συνεδρίασης της ΚΠΕ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξεκίνησε τετ α τετ με κορυφαία στελέχη, προκειμένου να διασφαλίσει κατά το δυνατόν ήρεμο κλίμα. Είναι φανερό πως μεταξύ των πιο σημαντικών τετ α τετ της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής είναι αυτό με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και αυτό με τον ευρωβουλευτή και “δελφίνο εν αναμονή” Νίκο Ανδρουλάκη, όπως και με όλα τα κορυφαία στελέχη, αλλά και τους προερχόμενους από άλλους χώρους – πχ Θεόδωρο Μαργαρίτη, Γιάννη Μεϊμάρογλου και άλλους. Είναι σαφές πως δεν προκύπτει κανένα θέμα συνάντησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είναι οριστικά και αμετάκλητα εκτός ΠΑΣΟΚ, ούτε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση με τον Κώστα Σημίτη.

Υ. Γ.: Η Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, θα ψηφίσει υπέρ τυχόν πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής- αν και για κατανοητούς λόγους, θα προτιμούσε Εξεταστική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα