Στην Κύπρο οι δυο συνεργάτες Βγενόπουλου

Στην Κύπρο οι δυο συνεργάτες Βγενόπουλου
ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) Ανδρέας Βγενόπουλος παραχωρεί συνέντευξη τύπου με θέμα: «Προσφυγή της Marfin Investment Group σε διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για την προστασία της επένδυσής της στη Λαϊκή Τράπεζα», σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Εκδίδονται στην Κύπρο οι δύο συνεργάτες του επιχειρηματία Ανδρ. Βγενοπούλου, με οριστική απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου

Για τα αδικήματα της “χειραγώγησης αγοράς” και των “ανακριβών ανακοινώσεων προς το κοινό” εκδίδονται στις κυπριακές αρχες οι Ευθύμης Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος, στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας.

Με σχετικά βουλεύματά του, το Ποινικο Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτό το αίτημα της Κύπρου να εκδοθούν οι δυο συνεργάτες του Ανδρ. Βγενόπουλου, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη και παραπομπή τους στην κυπριακή Δικαιοσύνη.

Οι δύο άνδρες σε βαρος των οποίων είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, εμπλέκονται στην υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας στην Κύπρο. Προς υπεράσπισή τους στο Συμβουλιο Εφετών είχε παρασταθεί και ο επικεφαλής της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα