Επίθεση σε λιμενικό

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΙΧ.
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΙΧ. EUROKINISSI

Αγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε ένας λιμενικός στην Ηγουμενίτσα που προσπάθησε να απωθήσει παράνομο μετανάστη που επιχειρούσε να κρυφτεί σε φορτηγό όχημα. Ο λιμενικός δέχτηκε την επίθεση συγκεντρωμένων αλλοδαπών στο σημείο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σε εξέλιξη προανάκριση του Λιμεναρχείου

Επίθεση αλλοδαπών δέχθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, 30χρονος βαθμοφόρος του Λιμενικού Σώματος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο λιμενικός δέχθηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα αλλοδαπών που βρίσκονταν εκτός του λιμένα, ενώ προσπαθούσε να απωθήσει παράνομο μετανάστη που επιχειρούσε να κρυφτεί σε φορτηγό όχημα.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, απ΄ όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ παράλληλα διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

SHARE:

24Media Network