Στον αέρα η σίτιση 1.882 φοιτητών του ΑΠΘ

Στον αέρα η σίτιση 1.882 φοιτητών του ΑΠΘ

Υπό κατάρρευση είναι η λειτουργία των φοιτητικών εστιών του Αριστοτελείου. Λίγοι υπάλληλοι έχουν απομείνει και από Δευτέρα είναι αμφίβολη η σίτιση των οικότροφων φοιτητών

Στον αέρα είναι η σίτιση των 1.882 οικότροφων των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς οι υπάλληλοι που έχουν απομείνει είναι ελάχιστοι για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

Πιο συγκεκριμένα, οκτώ υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που εργάζονταν στο λογιστήριο, στη διαχείριση και στο εστιατόριο, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Στις αρχές του χρόνου 81 ακόμα υπάλληλοι είχαν δει την πόρτα της εξόδου και έτσι πλέον η λειτουργία των φοιτητικών εστιών καταρρέει, αφού έχουν απομείνει μόνο 17 άτομα.

Από την ερχόμενη Δευτέρα μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει η σίτιση των 1.882 οικότροφων φοιτητών. Υπάρχει πάντως η σκέψη να μπορούν να φάνε στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη, αφού το ΑΠΘ δεν έχει το δικαίωμα να μετακινήσει υπαλλήλους του στις εστίες.

Πηγή: agelioforos.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα