Καλώς τα UFO Getty Images

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ”- ΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Αμερικανός αξιωματικός πληροφοριών αποκάλυψε μυστικά προγράμματα που 'τρέχουν' εδώ και δεκαετίες με οχήματα μη ανθρώπινης προέλευσης, που υπάρχουν σε όλον τον κόσμο.

Ένα άγχος το νιώθουν όσοι θέλουν να πουν κάπου πως είδαν ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Δηλαδή, ένα Unidentified Flying Object. Δηλαδή, UFO.

Το λόγο μπορείς να τον καταλάβεις.

Σήμερα θα διαβάσεις ποιοι προσπαθούσαν εδώ και 50 χρόνια να δημιουργήσουν αυτό το στίγμα, ενώ μυστικά διερευνούσαν κομμάτια σκαφών ή και ολόκληρα σκάφη “μη ανθρώπινης προέλευσης”, στο πλαίσιο μυστικού προγράμματοςμελών της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ που προσπαθούσαν να αποκωδικοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν την εξωγήινη τεχνολογία, προς όφελος της άμυνας της χώρας, εν αγνοία του Κογκρέσου.

Θα μάθεις και πώς το νομοθετικό σώμα της αμερικανικής κυβέρνησης έμαθε τα πάντα, αλλά και το λόγο που ενέκρινε τη δημοσίευση όσων μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα “είμαστε μόνοι στο σύμπαν;”.

Η σύντομη απάντηση είναι όχι.

Πώς ένα άρθρο ώθησε τις ΗΠΑ να αποκαλύψουν καλά κρυμμένες αλήθειες

Όπως αλλάζουν οι εποχές, η NASA διέγραψε το -στιγματισμένο- ακρωνύμιο UFO και εμφάνισε το UAP. Προκύπτει από τις λέξεις Unidentified Anomalous Phenomena. Σημαίνει “Μη Ταυτοποιημένα Ανώμαλα Φαινόμενα”.

Στις Οκτώβριο του 2022 η Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος ανακοίνωσε τη συγκρότηση ανεξάρτητης Ομάδας Μελέτης Μη Ταυτοποιημένων Ανώμαλων Φαινομένων (Unidentified Anomalous Phenomena Study Team).

Η αποστολή των 16 μελών της (εξέχοντες αστροφυσικοί, ειδήμονες στους υπολογιστές και την επιστήμη δεδομένων, στην πολιτική επιστήμη, βιολογικούς ωκεανογράφους, φυσικούς, αξιωματούχους της πολιτικής αεροπορίας, διαστημικούς τεχνολόγους και αστροναύτες) ήταν “να θέσουν τις βάσεις για μελλοντική μελέτη σχετικά με τη φύση των Μη Ταυτοποιημένων Ανώμαλων Φαινομένων από τη NASA και άλλους οργανισμούς.

Για να γίνει αυτό, η ομάδα επρόκειτο να προσδιορίσει πώς τα δεδομένα που συλλέγονται από μη στρατιωτικές κυβερνητικές οντότητες, τα εμπορικά δεδομένα και τα δεδομένα από άλλες πηγές μπορούν ενδεχομένως να αναλυθούν για να ρίξουν φως στα UAP.

Στη συνέχεια, θα προτείνει έναν οδικό χάρτη για πιθανή ανάλυση δεδομένων UAP από τον οργανισμό στο μέλλον”.

Δεν ξέρω αν κατάλαβες, αλλά η επιτροπή δεν είχε πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία.

Εν πάση περιπτώσει, η επιτροπή είχε στη διάθεση της εννέα μήνες, έως ότου δημοσιεύσει σχετική έκθεση στα μέσα του 2023.

Την πρώτη ημέρα του Ιουνίου η επιτροπή συνεδρίασε δημοσίως (έγινε live μετάδοση στο YouTube) και αποκάλυψε πως ερευνά 800 εναέρια φαινόμενα. Ζήτησε και ‘υψηλότερης ποιότητας’ δεδομένα, πριν δεσμευθεί να έχει έτοιμη την έκθεση με τα συμπεράσματα πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Θα αναρωτιέσαι γιατί έγινε τότε η δημόσια σύσκεψη.

Επειδή την εκβίασε άρθρο που δημοσίευσε το Debrief.

Οι ανακτήσεις ‘μη ανθρώπινης προέλευσης’ υλικών που γίνονται ‘σε όλον τον κόσμο’

Κυνηγώντας UFO. Getty Images/iStockphoto

Στις αρχές του 2022 πρώην αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ αποφάσισε να παραδώσει στο Κογκρέσο και στον Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών (ομάδα χωριστών υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ που εργάζονται χωριστά και συλλογικά για τα συμφέροντα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής ασφάλειας) το αποτέλεσμα της έρευνας που έκανε, σχετικά με βαθιά κρυμμένα προγράμματα που αφορούν ανακτημένα άθικτα και εν μέρει άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης“.

Εξήγησε πως έκανε ό,τι έκανε γιατί η επιχείρηση προστατεύτηκε παράνομα από την κατάλληλη επίβλεψη του Κογκρέσου (οι πληροφορίες αποκρύφτηκαν παράνομα από το Κογκρέσο) και πως ο ίδιος στοχοποιήθηκε και παρενοχλήθηκε, λόγω της έρευνάς του.

Στο φάκελο που παρέδωσε, υπήρχαν και συνεντεύξεις αξιωματούχων σε υπηρεσίες πληροφοριών (ενεργοί και βετεράνοι) -ορισμένοι εκ των οποίων εμπλέκονταν άμεσα στο πρόγραμμα-, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες του.

Το όνομα του whistleblower είναι David Charles Grusch.

Ο 38χρονος πρώην αξιωματικός μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει πολεμήσει στο Αφγανιστάν και έχει πολλά βραβεία και παράσημα για τη συμμετοχή του σε μυστικές και μυστικές επιχειρήσεις “για την προώθηση της αμερικανικής ασφάλειας”.

Από το 2016 έως το 2021 υπηρέτησε στο Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (National Reconnaissance Office -NRO) ως Ανώτερος Αξιωματικός Πληροφοριών. Ηγήθηκε της καθημερινής ενημέρωσης του διευθυντή του NRO.

Από τα τέλη του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022 εργάστηκε στην Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών (National Geospatial-Intelligence Agency -NGA), ως Ανώτερος Υπεύθυνος Ενσωμάτωσης Ικανοτήτων Πληροφοριών και Ανώτερος Τεχνικός Σύμβουλος της υπηρεσίας για ανάλυση αγνώστων εναέριων φαινομένων του Πεντάγωνου.

Είχε εγκριθεί η πρόσβαση του σε άκρως απόρρητες/μυστικές πληροφορίες περισσότερων από 2.000 προγραμμάτων.

Όσα είχε να καταθέσει, τέθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Jonathan Grey, σημερινού αξιωματούχου των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών και Διαστημικών Πληροφοριών (με επίκεντρο της δουλειάς του τα UAP) και κάτοχο Top-Secret Clearance.

Αυτός αφενός επιβεβαίωσε την ύπαρξη “εξωτικών υλικών” (βλ. μη ανθρώπινης νοημοσύνης ή εξωγήινης ή άλλης άγνωστης προέλευσης), αφετέρου ομολόγησε ότι “δεν είμαστε μόνοι” στο σύμπαν.

“Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις ΗΠΑ. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Την ίδια ώρα, συνεχίζει να μας διαφεύγει η παγκόσμια λύση”.

Πώς αναγνωρίστηκαν τα υλικά ως “μη ανθρώπινης προέλευσης”

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέδωσε ο Grusch, η ειδική ομάδα που ερεύνησε κομμάτια σκαφών “μη ανθρώπινης προέλευσης” ιδρύθηκε από το Υπουργείο Ναυτικού, υπό το Γραφείο του Υφυπουργού Άμυνας για τις Πληροφορίες και την Ασφάλεια.

Έκτοτε αναδιοργανώθηκε και επεκτάθηκε στο Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών Όλων των Τομέων (All-Domain Anomaly Resolution Office), ώστε να συμπεριλάβει έρευνες για αντικείμενα που λειτουργούν υποβρύχια.

Οι ανακτήσεις που γίνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τους συμμάχους της και εργολάβους της άμυνας εδώ και δεκαετίες, αφορούν μερικά θραύσματα, αλλά και άθικτα οχήματα.

Η ανάλυση έχει δείξει πως τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν είναι ‘εξωτικής προέλευσης’, με βάση τις μορφολογίες των σκαφών, τις δοκιμές επιστήμης υλικών και την κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών.

Όπως όριζαν τα πρωτόκολλα, αρχικά ο Grusch παρείχε τις πληροφορίες στο Defense Office of Prepublication and Security Review του υπουργείο Άμυνας. Υπάρχουν αρχεία που επιβεβαιώνουν την καταχώρηση και την έγκριση “για ανοιχτή δημοσίευση” στις 4 και 6 Απριλίου 2023.

Το Πεντάγωνο ενέκρινε μέρος των δηλώσεων του για δημοσίευση. Μεταξύ τους ήταν το τα προγράμματα κληροδοτήματα για τα UFO έμειναν μυστικά εδώ και πολύ καιρό, στις πολλαπλές υπηρεσίες όπου φωλιάζουν δραστηριότητες UAP σε συμβατικά προγράμματα μυστικής πρόσβασης, χωρίς την κατάλληλη αναφορά σε διάφορες εποπτικές αρχές”.

Έκανε λόγο και για ύπαρξη “δημόσιου άγνωστου Ψυχρού Πολέμου” στο Κογκρέσο, επί των ανακτηθέντων και εκμεταλλευομένων φυσικών υλικών, αλλά και για τον ανταγωνισμό του “με σχεδόν ομότιμους αντιπάλους” για τον εντοπισμό συντριβών/προσγειώσεων UAP και την ανάκτηση του υλικού “με στόχο την εκμετάλλευση/αντίστροφη μηχανική για να συγκεντρωθούν ασύμμετρα πλεονεκτήματα εθνικής άμυνας”.

Ποιοι αποθάρρυναν για μισό αιώνα τις αποκαλύψεις;

Ποιες χώρες έχουν τα "κομμάτια" των UFO. Getty Images/iStockphoto

Κατά το Debrief “οι αποκαλύψεις του Grusch και εκείνες που έκαναν άτομα που διατηρούν την ανωνυμία τους υπό τις νέες προστατευτικές διατάξεις του πρόσφατου νόμου για την εκμετάλλευση του τομέα της άμυνας, σηματοδοτούν την αυξανόμενη αποφασιστικότητα μελών της κυβέρνησης, να ξεδιαλύνουν ένα τεράστιο αίνιγμα, που έχει επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια”.

Ποιο είναι αυτό;

Πιστεύεται πως από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, η Πολεμική Αεροπορία έκανε εκστρατεία παραπληροφόρησης για να δυσφημήσει τις αναφερόμενες θεάσεις ανεξήγητων αντικειμένων.

“Τώρα, έπειτα από δύο δημόσιες ακροάσεις και πολλές απόρρητες ενημερώσεις, το Κογκρέσο πιέζει για απαντήσεις”.

Ο Christopher Mellon υπηρέτησε για σχεδόν δύο δεκαετίες στην Κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ και ως Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργού Άμυνας επί των πληροφοριών, ενώ συνεργάστηκε και με το Κογκρέσο επί των άγνωστης ταυτότητας εναέριων φαινομένων.

Δήλωσε στο Defrief ότι οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας “συνιστούν συγκέντρωση δυνητικών εκρηκτικών πληροφοριών επί ενός τόσο λεπτού θέματος στα σωστά χέρια, ώστε να επικυρωθούν.

“Αυτό γίνεται δυσκολότερο από το γεγονός ότι, δικαίως ή αδίκως, ορισμένες πιθανές πηγές δεν εμπιστεύονται την ηγεσία του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα που ιδρύθηκε από το Κογκρέσο”.

Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει πια και έτσι όλοι στη Γη μαθαίνουμε πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν -ή τα σύμπαντα.

Πώς μπορεί να επωφεληθεί η ανθρωπότητα από τα ‘εξωτικά υλικά’

Σύμφωνα με τον Dr Garry Nolan, Καθηγητή στο Τμήμα Παθολογίας στο Stanford η ανάλυση ακόμη και μικρών δειγμάτων αυτών των υποτιθέμενων εξωγήινων υλικών, θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ασύλληπτα οφέλη για την ανθρωπότητα.

Είπε στο Wion ότι “ο ανθρώπινος πολιτισμός μεταμορφώθηκε εντελώς από κάτι τόσο μικρό, όσο είναι ένας κόκκος πυριτίου ή γερμανίου, δημιουργώντας το υπόβαθρο των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων που αποτελούν τη βάση των υπολογισμών και τώρα της τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτό που θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί εδώ, θα μπορούσε να είναι εκατοντάδες τεχνολογικές επαναστάσεις μπροστά. Πιο μεταμορφωτικό για την ανθρωπότητα από αυτό που πέτυχε ο μικροεπεξεργαστής. Φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε με έστω και ένα κόκκο γνώσης για το πώς λειτουργούν τα ‘εξωτικά υλικά’.

Οι αποκαλύψεις που έγιναν από τον πληροφοριοδότη και επιβεβαιώθηκαν από άλλους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, έχουν φέρει στο φως την ύπαρξη κρυφών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν την ανάκτηση οχημάτων που δεν είναι ανθρώπινα.

Πυροδότησαν και ένα νέο ενδιαφέρον για την αποκάλυψη της αλήθειας, σχετικά με αυτά τα φαινόμενα και τις επιπτώσεις τους στην εθνική ασφάλεια και το μέλλον της ανθρωπότητας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα