24 MEDIA CREATIVE TEAM/ STUDIO PANOULIS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ: “ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ”

Ο πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης, που δέχτηκε να παίξει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους, εξηγεί γιατί αποφάσισε να διχάσει τους ορκισμένους οπαδούς του.

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εγώ στην Πάτρα αρχικά ζήτησα να τραγουδήσω σε μαγαζί για ανεμβολίαστους, αλλά μου είπαν ότι δεν διαθέτουν τέτοια ηχοσυστήματα μέσα στις ΜΕΘ.

Επέμεινα και τους εξήγησα ότι θα φέρω τα δικά μου μηχανήματα, δικό μου ηχολήπτη, φώτα, ηχεία, τα πάντα όλα, και συνέχισαν να αρνούνται. Γιατί; Γιατί δεν θελουν να μπω μέσα στις ΜΕΘ και να δω ένα μάτσο ηθοποιούς να παριστάνουν τους αρρώστους.

Πάμε παρακάτω τώρα, αυτά είναι γνωστά, τα έχουν αποκαλύψει εδώ και χρόνια άλλοι πολύ σημαντικότεροι που παριστάνουν τους επιστήμονες από μένα.

Σήμερα το πρωί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πολύ. Πέρασα απ’ τη λαϊκή στη γειτονιά μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι είχαν βγει στα μπαλκόνια και μού πετούσαν μάσκες με τη φάτσα μου επάνω, όπως έκαναν τότε στον Ντούσαν που του πετούσαν πεντοχίλιαρα όταν επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια.

Εγώ δεν πρόδωσα ποτέ και κανέναν, σύντροφοι. Για “Ντούσαν των αρνητών”, χτυπήστε αλλού. Ο Γρηγόρης ο Πετράκος είναι καθαρός.

Ένας άλλος με ρώτησε “πόσα σου δώσανε οι μπολιασμένοι για να παίξεις εκεί μέσα; Για να προσκυνήσεις;”. Θα σου απαντήσω φίλε, γιατί ο Γρηγόρης ο Πετράκος δεν μασάει τα λόγια του: δεν ξέρω ακόμα.

Κάτσε να δούμε αν θα πατήσει κανάς άνθρωπος στο μαγαζί, γιατί γενικά δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για μένα, αλλά ως όνομα δεν είμαι κι απ’ τα πρώτα. Ούτε κι απ’ τα δεύτερα. Βασικά αν μαζέψεις όλα τα ονόματα μαζί, και με ψάξεις, θα δυσκολευτείς πολύ να με βρεις, πρέπει να κοιτάξεις κάτω κάτω προς το τέλος, κάνε έναν κόπο όμως, αξίζει.

Και τώρα ερχόμαστε στο δια ταύτα. Πώς “προσκύνησα”.

Με παίρνει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας, μου λέει “σε θέλω να έρθεις να παίξεις, αλλά θα είναι όλοι εμβολιασμένοι”. “Εγώ, του λέω, μπροστά σε μπολιασμένους δεν παίζω”. “Θα πάρεις 150 ευρώ τη βραδιά”, μου λέει.

Πες μου εσύ τώρα που το παίζεις υπεράνω και ιδεολόγος. Πες μου τι θα έκανες μπροστά σε αυτό το ποσό; Γιατί έξω απ’ τον χορό, πολλά τραγούδια λέγονται…

“Και θα κάνεις και rapid test πριν βγεις στη σκηνή”. μου λέει. “Θα μου το πληρώσετε εσείς όμως”, του απαντάω. “Εντάξει, μου κάνει αλλά θα πιεις μόνο ένα ποτό κερασμένο όλο το βράδυ. Τα υπόλοιπα απ’ την τσέπη σου”.

Θα τους χτυπήσω από μέσα. Θα χτυπήσω τα κορονοπρόβατα μέσα στο σπίτι τους. Αυτό να έχετε στο μυαλό σας, αυτός είναι ο στόχος. Ο Πετράκος δεν πουλιέται ρε. Υπάρχει σχέδιο μεγαλειώδες. Υπομονή.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας και έχει σατιρικό σκοπό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα