Επεισόδια στον 9.84

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που στεγάζεται στο κτίριο του Αθήνα 9.84 εισέβαλαν συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων. Ισχυρή αστυνομική παρουσία. Χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, για την απώθησή τους

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84, όπου πραγματοποιείται το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, όταν οι συμβασιούχοι επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να τους απωθήσουν.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στο προαύλιο του κτιρίου που στεγάζει τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, μεταξύ αστυνομικών και συμβασιούχων, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι συμβασιούχοι πήδηξαν από τα κάγκελα και κάποιοι άλλοι άνοιξαν με τη βια την πόρτα, ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα.

Νωρίτερα έφτασαν εκεί με περίπου 50 μηχανάκια. Οι συμβασιούχοι πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία, ενώ θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Επιμένουν στην κατάληψη

Κατάληψη στο δημαρχείο

SHARE:

24Media Network