Συνελήφθη ο βιαστής της 12χρονης

Συνελήφθη ο βιαστής της 12χρονης

Στη σύλληψη του βιαστή του δωδεκάχρονου κοριτσιού προχώρησαν οι αρχές. Είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης για βιασμό στη Γερμανία

Μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, ο βιαστής του δωδεκάχρονου κοριτσιού έπεσε στα χέρια των αρχών.

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη στην παραλία του Οφρυνίου στην Καβάλα βοήθησε η περιγραφή που είχε δώσει το ανήλικο κορίτσι.

Πρόκειται για έναν 45χρονο Έλληνα, κάτοικο Γερμανίας, που είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.

Ο δράστης, που αναγνωρίσθηκε από το ανήλικο θύμα του, ομολόγησε και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δήλωσε πως είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης (από το 2002 ως το 2008) στη Γερμανία για ανάλογη υπόθεση βιασμού.

Η 12χρονη έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου. Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε κοντινό περίπτερο.

Στη διαδρομή, ο 45χρονος άντρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Αντ' αυτού, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, την επέστρεψε στο σημείο, απ' όπου την παρέλαβε, αλλά σε αρκετά μακρινή απόσταση από το σπίτι της.

Η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι και αμέσως οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.

Ο ιατροδικαστικής εξέτασε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Καβάλας και επιβεβαίωσε το βιασμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βιασμός 12χρονης στην Καβάλα

SHARE:

24Media Network