Άρης Χατζηστεφάνου: "Ελπίζω στο ξέσπασμα του κόσμου"

Άρης Χατζηστεφάνου: "Ελπίζω στο ξέσπασμα του κόσμου"

Το NEWS 247 φιλοξένησε τον συνδημιουργό του Catastroika, Άρη Χατζηστεφάνου. Δείτε τι μας είπε για το σχέδιο εκποίησης του δημόσιου πλούτου, τις εκλογές και τον ρόλο των ΜΜΕ την εποχή του μνημονίου (Vid)

Υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα; Είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο ολοκληρωτικής εκποίησης του δημόσιου πλούτου της χώρας; Υπάρχει ελπίδα να το αποτρέψουμε;

Στα ερωτήματα αυτά επιχειρεί να απαντήσει μεταξύ άλλων, το Catastroika νέο ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου και της Κατερίνας Κιτίδη.

Με χρηματοδότηση και πάλι από πολίτες και σωματεία, όπως και στο Debtocracy , οι δύο δημιουργοί παίρνοντας παραδείγματα από το εξωτερικό, προσπαθούν να παρουσιάσουν το τι θα ακολουθήσει και στην Ελλάδα και τι κόστος θα έχει για τον ελληνικό λαό.

Το NEWS 247, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον Άρη Χατζηστεφάνου, ο οποίος μας μίλησε για το Catastroika, το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, που όπως υποστηρίζει το ντοκιμαντέρ, έγινε στην Ελλάδα με σκοπό να προχωρήσει χωρίς εμπόδια η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, αλλά και τον ρόλο των ΜΜΕ, στην εποχή του μνημονίου.

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, ο κ. Χατζηστεφάνου εκτίμησε ότι θα υπάρξει στροφή του κόσμου προς τα κόμματα της Αριστεράς και τόνισε ότι το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, παρά το ότι είναι άκρως ανησυχητικό, θα ξεφουσκώσει.

Παρά το ότι ζούμε σε σκοτεινές εποχές και ότι προτιμούμε να είμαστε "ήσυχοι παρά ελεύθεροι", ο κ. Χατζηστεφάνου δηλώνει αισιόδοξος ότι ο λαός θα ξεσπάσει και θα καταφέρει να εμποδίσει τα σχέδια που έχουν εκπονήσει τα μεγάλα συμφέροντα για τη χώρα μας και τον δημόσιο πλούτο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Άρης Χατζηστεφάνου στο NEWS 247

SHARE:

24Media Network