ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Όλες οι συνεντεύξεις στο News 24/7.

Η φονική φωτιά άρχισε από την Πεντέλη (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

Δήμαρχος Πεντέλης: "Ρώτησα την Πυροσβεστική 'εκκενώνω ή όχι;' Έπρεπε να κάνουν το ίδιο"

O Δημήτρης Στεργίου απαντά στο NEWS 24/7 αν εγκατέλειψε τα της πυρόσβεσης, αφότου έσωσε την πόλη του (κατηγορία που του απηύθυναν), αποκαλύπτει πληροφορίες για τα πρώτα λεπτά της φονικής φωτιάς, για την εκκένωση και όσα πρέπει να αλλάξουν "για να μην πεθάνουν χιλιάδες ακόμα άνθρωποι". Αν σε πόλεμο χρειάζεται η πειθαρχία, σκεφτείτε τι χρειάζεσαι στη φωτιά που είναι διπλός πόλεμος.

Ο Αντώνης Φούσας, από στιγμιότυπο συνεδρίασης της Βουλής, για αναθεώρηση του συντάγματος, το 2007. Η συζήτησε αφορούσε το άρθρο 24, για τις δασικές εκτάσεις(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

Αντώνης Φούσας: Ίδια λάθη και παραλείψεις με την φωτιά της Ηλείας

Ο Αντώνης Φούσας είναι ο δικηγόρος που κατέθεσε την πρώτη μήνυση συγγενών θυμάτων της καταστροφικής φωτιάς στην Ανατολική Αττική. Είχε αναλάβει 30 υποθέσεις μετά τη φονική φωτιά στην Ηλεία, το 2007. Μιλά στο News 24/7 για τα κοινά, τις παραλείψεις και τι να αναμένουμε.

Υπάρχει τρόπος να μην ξαναζήσουν στο Μάτι όμοιο φαινόμενο. Μένει να αποδειχθεί αν υπάρχει θέληση

Φωτιά στο Μάτι: "Αντί για μεγάλους δρόμους, σχολείο και πλατείες, δεκάδες νεκροί..."

Η Μαρία Μήλα μένει στο Μάτι, από όταν θυμάται τον εαυτό της. Μιλά για τα πεύκα που πότιζε, όταν ήταν παιδί, το σχέδιο διαπλάτυνσης των δρόμων που δεν άφησαν να περάσει 10 άνθρωποι, το κατεστραμμένο πυροφυλάκιο που αρνήθηκε να αντικαταστήσει ο Δήμος Μαραθώνα και τι πρέπει να γίνει.

Ο Τούρκος που τα έδωσε όλα για τους Έλληνες πληγέντες της φωτιάς

Ο Τούρκος που τα έδωσε όλα για τους Έλληνες πληγέντες της φωτιάς

Μία ιστορία που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα και δεν περιορίζεται από τις εθνικότητες και τους δογματισμούς φέρνει στο φως της δημοσιότητας το news247.gr. Ποιος είναι ο Τούρκος που κινητοποιήθηκε άμεσα για να προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες των πυρκαγιών.

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς

Οι "κρυφές" πτυχές της απόφασης Κουρτς για το 12ωρο και τα γραμμάτια που πληρώνει

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πριν από ένα περίπου μήνα η Ευρώπη πάγωσε όταν το Αυστριακό κοινοβούλιο ψήφισε το νόμο για το 12ώρο στην εργασία. Ο Ολιβερ Ρέπκε, σημαίνον στέλεχος της oegb, της κορυφαίας συνδικαλιστικής οργάνωσης στην Αυστρία, εξηγεί στο Νews 24/7 το μεγάλο ψέμα του Καγκελάριου Κουρτς και συνιστά κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Scorpions: Καλησπέρα Αθήνα!

Scorpions: Καλησπέρα Αθήνα!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο τραγουδιστής της θρυλικής ροκ μπάντας σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στο News 24/7 μιλά για τη μουσική, την αγάπη, τις σύγχρονες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, τη θρησκεία, την οικογένεια και την "πάστα" του Έλληνα.

Στην μεγαλύτερη χωματερή της ΝΑ Ασίας

Ρίσα: Η "πριγκίπισσα των σκουπιδιών" - Κάνοντας όνειρα στη μεγαλύτερη χωματερή της Ασίας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εκεί, όπου άνθρωποι συνυπάρχουν με τόνους απορριμμάτων. Εκεί, όπου τα πεταμένα φρούτα και λαχανικά ταΐζουν τους πεινασμένους, που σκαλίζουν με γυμνά χέρια λόφους σκουπιδιών, για να βρουν τους "θησαυρούς" που θα μεταπωλήσουν, για να ζήσουν. Εκεί, στην Τζάβα της Ινδονησίας, είναι το "σπιτικό" 6.000 οικογενειών.

Τούρκοι μέλη της LGBT κοινότητας της Κωνσταντινούπολης τόλμησαν και διοργάνωσαν το pride της 1ης Ιουλίου

Οι τολμηροί LGBT Τούρκοι που αψηφούν τον Ερντογάν

Η ιστορία του pride istanbul που έγινε στην Κωνσταντινούπολη παρά την κυβερνητική απαγόρευση μέσα από τα μάτια και τις σκέψεις του Τούρκου gay ακτιβιστή Μπόρα Τασντεμίρ στο news247.gr. Τα συνεχή εμπόδια, η απροκάλυπτη αστυνομική βία, οι απειλές θανάτου και ο ρόλος της επανεκλογής Ερντογάν!

Ταϊλάνδη - Θρίλερ με τον εγκλωβισμό 12 μαθητών σε σπήλαιο βάθους 4 χλμ

Βασίλης Γιαννόπουλος για Ταϊλάνδη: Αντίπαλος ο χρόνος - Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι κρίσιμο

Ο Δρ. Γεωλογίας-Σπηλαιολογίας, σπηλαιοδύτης της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας και σπηλαιολογίας καθηγητής Βασίλης Γιαννόπουλος εξηγεί στο Ραδιόφωνο 24,7 πως μπορούν να απεγκλωβιστούν οι 12 μαθητές. Τα σενάρια που απορρίπτει και γιατί ζητά να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Δημήτρης Χριστόπουλος στο News 24/7: Η ΝΔ προτιμά τον Ορμπάν από την Μέρκελ

Δημήτρης Χριστόπουλος στο News 24/7: Η ΝΔ προτιμά τον Ορμπάν από την Μέρκελ

Ο καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μιλά στο News 24/7, κάνοντας αποτίμηση της συμφωνίας για το Σκοπιανό. "Δημιουργεί μια δυναμική επίλυσης του προβλήματος και μια άλλη δυναμική στις σχέσεις μεταξύ των δύο λαών", σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ο Ολλανδός πρέσβης στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp

Ο Ολλανδός πρέσβης στο News 24/7: Με το κατάλληλο έδαφος που θα μετατρέπει το brain drain σε brain gain, θα έρθουν και ξένες επενδύσεις

Πώς μπορεί να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική, με περιορισμό της μετανάστευσης του έμψυχου ελληνικού πλούτου και προσέλκυση ξένων funds που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη χώρα μας. Ο Ολλανδός πρέσβης στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp, μιλά στο News 24/7 για τις δράσεις της πρεσβείας με στόχο την ενίσχυση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Athens Pride: Ο Ηλίας Παπαηλιάκης δηλώνει “παρούσα”

Athens Pride: Ο Ηλίας Παπαηλιάκης δηλώνει “παρούσα”

“Ακόμη και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί από το Pride, θα πρέπει να συνεχίσει να γίνεται. Ακόμη και ένας νόμος να αλλάξει που θα διευκολύνει τους ανθρώπους να μη φοβούνται τον εαυτό τους και να μην φοβούνται και όλους αυτούς που φοβούνται τον εαυτό τους, θα πρέπει να συνεχιστεί” δήλωσε στο News 24/7 o γνωστός ζωγράφος

Dean Williams: Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους φυλετικούς ηγέτες, χρειαζόμαστε παράγοντες παγκόσμιας αλλαγής

Dean Williams: Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους φυλετικούς ηγέτες, χρειαζόμαστε παράγοντες παγκόσμιας αλλαγής

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο καταξιωμένος και διεθνούς φήμης καθηγητής του Harvard University, Dr. Dean Williams έρχεται στην Ελλάδα. Το News 24/7 μίλησε μαζί του για την ηγεσία και τους ηγέτες του σήμερα

Ο Παύλος Παυλίδης είχε καθηγητή τον Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Παύλος Παυλίδης είχε καθηγητή τον Ζινεντίν Ζιντάν

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το News 24/7 παρουσιάζει την ιστορία ενός εκ των αποφοίτων του Escuela Universitaria Real Madrid Universidad Εuropea, του σχολείου που δημιούργησε ο καλύτερος ποδοσφαιρικός οργανισμός του πλανήτη, για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου αθλητισμού

Κώστας Τσόκλης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μια προσωπικότητα ισάξια με τον Περικλή

Κώστας Τσόκλης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μια προσωπικότητα ισάξια με τον Περικλή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη-ποταμός του Έλληνα διεθνή εικαστικού στο News 24/7 για τη δημιουργία, τη λίμπιντο, το διάβολο, το Σκοπιανό, τους πολιτικούς και την ταυτότητα του Έλληνα. Τι απαντά για την μεγάλη του διαστροφή που είναι η τέχνη

Η πρώην πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής της Unicef, Σοφία Τζιτζίκου

Πρώην πρόεδρος ελληνικής Unicef: "Πλαστογράφησαν μέχρι και την υπογραφή μου"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Για πλαστογράφηση μέχρι και της δικής της υπογραφής σε σύμβαση αλλά και για εμπόδια από μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου στην προσπάθεια διαλεύκανσης σκανδάλων κάνει λόγο η παραιτηθείσα πλέον πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής της Unicef, Σοφία Τζιτζίκου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Παπαστεργίου στο News 24/7: "Αυτό που κάνουμε στα Τρίκαλα δεν είναι τίποτα περισσότερο από το κανονικό"

Παπαστεργίου στο News 24/7: "Αυτό που κάνουμε στα Τρίκαλα δεν είναι τίποτα περισσότερο από το κανονικό"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Δήμαρχος των Τρικάλων -της πόλης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων με τα όσα "καινοτόμα" κάνει- μιλάει στο News 24/7 τονίζοντας πως τα Τρίκαλα πρέπει να αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση καλώντας τους πολίτες σε κάθε πόλη να παροτρύνουν τη διοίκηση ώστε να αλλάξει και μαζί της να αλλάξει και η ποιότητα ζωής

Ιρβιν Γιάλομ

Ίρβιν Γιάλομ στο News 24/7: Ζήσε χωρίς τύψεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο σπουδαίος αμερικανός ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας και ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, Ίρβιν Γιάλομ μιλά αποκλειστικά στο News 24/7... ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του“Becoming myself”. Τι λέει για τη ζωή, τον θάνατο και την απόφασή του να μην γράψει άλλο βιβλίο.

O Robin σου βρίσκει το προϊόν που θες στην τιμή που θες

O Robin σου βρίσκει το προϊόν που θες στην τιμή που θες

Για να κατανοήσεις το μέγεθος μιας επιτυχίας, είναι χρήσιμο να καταλάβεις τι υπάρχει στο μυαλό του ανθρώπου που την πανηγύρισε. Ο Robin Schuil έγινε εκατομμυριούχος στα 21, όταν το Ebay εξαγόρασε site που εκείνος είχε εμπνευστεί και δημιουργήσει. Σήμερα μιλά στο News 24/7 για το νέο του project (Vendora.gr), αλλά και τη δουλειά που κάνει με Έλληνες επιχειρηματίες.

Η Andria Zafirakou καλύτερη δασκάλα του κόσμου

Άντρια Ζαφειράκου: Η μητέρα 1.400 παιδιών - Αυτή είναι η καλύτερη δασκάλα του κόσμου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Ελληνοκύπρια Άντρια Ζαφειράκου, καλύτερη δασκάλα του κόσμου για το 2018, μιλάει στο News 24/7 για το “δέσιμο” με τους μαθητές της, την ιδιαίτερη παιδαγωγική της μέθοδο και την επίδραση των καλλιτεχνικών μαθημάτων στη κριτική σκέψη των παιδιών

Ο Πέτρος Μπαγγέας ήθελε να μπορεί να χειρουργεί

Ο Πέτρος Μπαγγέας ήθελε να μπορεί να χειρουργεί

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αρχισε ειδικότητα, στη χειρουργική, το 2012. Τα νοσοκομεία ή δεν είχαν ό,τι χρειάζονταν ή τα εργαλεία ήταν κακής ποιότητας. Ο Πέτρος Μπαγγέας σκέφτηκε τι μπορούσε να κάνει. Κατέληξε σε παγκόσμια πρωτοτυπία που "ρίχνει" 14 φορές το κόστος των χειρουργικών εργαλείων. Αυτή είναι η ιστορία του.

O Rick Alan Ross κοιτάει την αφίσα του Far Cry 5 στο event της Ubisoft στο Παρίσι

O άνθρωπος που θα σε βγάλει από κάθε είδους αίρεση μιλάει στο News 24/7

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το News 24/7 συνάντησε στο Παρίσι τον deprogrammer Rick Alan Ross ο οποίος βοηθάει εδώ και 36 χρόνια ανθρώπους να ξεφύγουν από αιρέσεις, κάθε είδους θρησκευτικές λατρείες και όχι μόνο. Ένας αληθινός cultbuster!

Κονιόρδου: 'Εκφράζω απόλυτα την κυβερνητική πολιτική'

Κονιόρδου: 'Εκφράζω απόλυτα την κυβερνητική πολιτική'

Από την ανάληψη του πόστου της μέχρι το Ελληνικό και από τους συμβασιούχους μέχρι το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η υπουργός Πολιτισμού δεν δίστασε να τοποθετηθεί χωρίς να κρυφτεί για οτιδήποτε αφορά τόσο την ίδια όσο και το αντικείμενο της αρμοδιότητάς της

A woman is silhouetted as she smokes a cigarette in the City of London, Thursday Oct. 9, 2008.  Bonuses at London's banks will plunge nearly 60 percent this year, a leading economic consultancy predicted Thursday, as Britain's Prime Minister Gordon Brown said irresponsible bankers must be punished.  Brown said he's angry at the risky behavior of some of those in the financial sector and vowed to put an end to the era of huge bonuses for executives.  (AP Photo/Matt Dunham)

Γιόρις Λούγενταϊκ: Η Goldman Sachs ήρθε στην Ελλάδα νόμιμα αλλά με άθλια ηθική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιόρις Λούγενταϊκ κατακεραυνώνει την πολιτική λιτότητας και μας βάζει στον κόσμο των τραπεζιτών - Ηθική και νομιμότητα, κρίση και Brexit και το παράδειγμα της Ελλάδας που αναδεικνύει τα μελανά σημεία των καιρών

13ος Διεθνής Μαραθώνιος Stoiximan.gr 'Μέγας Αλέξανδρος': Την 1η Απριλίου η Θεσσαλονίκη πλημμυρίζει με χρώμα

13ος Διεθνής Μαραθώνιος Stoiximan.gr 'Μέγας Αλέξανδρος': Την 1η Απριλίου η Θεσσαλονίκη πλημμυρίζει με χρώμα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Διευθυντής του "Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος", Δρόσος Χριστόπουλος, μιλάει για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σε μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις

Κώστας Σαμαράς: 'Εγώ έχω σωφρονιστεί από μόνος μου, εσωτερικά'

Κώστας Σαμαράς: 'Εγώ έχω σωφρονιστεί από μόνος μου, εσωτερικά'

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο βαρυποινίτης και συνεργός των αδελφών Παλαιοκώστα Κώστας Σαμαράς ή "Πεταλούδας", που το βιβλίο του "Καταζητείται", για το χρονικό, μεταξύ άλλων, των πέντε θρυλικών αποδράσεών του, επανεκδίδεται από το "Οξύ", μιλάει στο News 24/7

Fighthoax: Ο Έλληνας φοιτητής που ξεσκεπάζει τις ψευδείς ειδήσεις μιλάει στο News 24/7

Fighthoax: Ο Έλληνας φοιτητής που ξεσκεπάζει τις ψευδείς ειδήσεις μιλάει στο News 24/7

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πώς εντοπίζονται οι ψευδείς ειδήσεις και οι clickbait τίτλοι; Μπορεί ένας αλγόριθμος να μας λύσει τα χέρια μέσα στο "χάος" του διαδικτύου; Ο Βαλεντίνος Τζέκας μιλάει στο News 24/7 για το Fighthoax, την παραπληροφόρηση και τους επόμενους στόχους του

Ο Ντίνος Σαδίκης ζει και δημιουργεί χωρίς κανόνα

Ο Ντίνος Σαδίκης ζει και δημιουργεί χωρίς κανόνα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι "ηλεκτρισμένοι" μπαγλαμάδες, οι απαρχές του ελληνικού ροκ, η οικονομική μας κρίση και οι αγαπημένοι δίσκοι του Ντίνου Σαδίκη, σε μια συνέντευξη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Gagarin 205 στα πλαίσια του SKG FEST

Ο Μανώλης Μητσιάς

Μανώλης Μητσιάς: Δεν μου αρέσει η large διάθεση των πολιτικών στο Σκοπιανό

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής μιλά για την αφιερωματική παράσταση στον δάσκαλό του Νίκο Γκάτσο, για τα τραγούδια του που σημάδεψαν τη σχεδόν 50χρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, για την πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, για το Σκοπιανό και τα συλλαλητήρια

Μπαντιού: Ο ελληνικός λαός δεν είναι ένοχος, δεν είναι δίκαιο να πληρώσει το χρέος

Μπαντιού: Ο ελληνικός λαός δεν είναι ένοχος, δεν είναι δίκαιο να πληρώσει το χρέος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο αιρετικός Γάλλος φιλόσοφος εξηγεί πώς βλέπει τη διαδρομή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για τη νέα Αριστερά και παίρνει θέση τόσο για το Σκοπιανό όσο και για την αυτονομία της Καταλονίας

FILE - In this Dec. 28, 2017 file photo, Ahed Tamimi is brought to a courtroom inside Ofer military prison near Jerusalem. A senior Israeli official on Wednesday said he led a secret investigation into 16-year-old Palestinian protest icon Ahed Tamimi and her family, in part because their appearance, including "blond-haired, freckled" children in Western clothes, made them seem less like real Palestinians. (AP Photo/Mahmoud Illean, File)

Κραυγή αγωνίας για την 16χρονη που έγινε σύμβολο του Παλαιστινιακού αγώνα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η δικηγόρος της ανήλικης Ahed Tamimi που παραμένει προφυλακισμένη επειδή χαστούκισε πάνοπλους Ισραηλινούς στρατιώτες, μιλάει στο News 24/7 για την υπόθεση και για τις συνθήκες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη