Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Παρασκευή

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Περίεργες «εσωτερικές» συναισθηματικές καταστάσεις. Οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ζωή σας τα τελευταία χρόνια, σας έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο έχει μεταφερθεί επάνω στα αισθήματα που τρέφετε για τους άλλους. Ίσως να πιστεύετε πως πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά ή τουλάχιστον έτσι όπως εσείς θα θέλατε. Η αλήθεια είναι πως έχετε να αντιμετωπίσετε μία άλλη πραγματικότητα από την μία πλευρά και από την άλλη η υπερβολική ανάλυση που κάνετε δεν σας βοηθάει και τόσο. Προσπαθήστε να δείτε και τα προβλήματα των άλλων αυτή την στιγμή, ίσως είναι πιο σημαντικά από τα δικά σας. Μην πιστεύετε σε πράγματα που δεν τα βλέπετε αλλά υπάρχουν μόνο στην φαντασία σας. Ασχοληθείτε με τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και περιμένετε λίγο καιρό. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν.

Ταύρος

Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, απαντήσεις σε γράμματα, τηλεφωνήματα και επικοινωνία κάθε είδους, είναι σοβαρές δραστηριότητες για σας ή αποκτούν κάποια σοβαρή σπουδαιότητα σήμερα. Είναι πιθανή μια σημαντική συζήτηση ή λήψη αποφάσεων. Κατάλληλη ημέρα για να σεβαστείτε τις απόψεις ενός ατόμου που εκτιμάτε. Πολύ πιθανό να δώσετε μία διάλεξη ή ομιλία σε κάποιον κύκλο γνωστών, να γράψετε ή εκδώσετε κάτι ή να πετύχετε κάποια συμφωνία που επιδιώκετε αρκετό καιρό σήμερα.

Δίδυμοι

Η αυτο-έκφρασή σας σε καλό επίπεδο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και πολύ πιθανόν σε θέματα σχέσεων. Έξοδα για το σπίτι εξαιτίας κάποιων αλλαγών μέσα σε αυτό. Η παρουσία κάποιων μικρο-προβλημάτων στην δουλειά σας, θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας. Αυξημένη φιλοδοξία για τα μελλοντικά σχέδια.

Καρκίνος

Στάση κατανόησης και αυτοθυσίας από μέρους σας σήμερα, θα μπορούσε να προσφέρει μακροχρόνιες επιρροές στην ζωή σας ή την καριέρα σας γενικά. Θα πρέπει να αρχίσετε να εστιάζεστε ή να σκέφτεστε στο πώς να βοηθήσετε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας και που τους είχατε παραμελήσει κατά κάποιο τρόπο σήμερα τελευταία. Κάντε κάποια προσπάθεια να αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα ή τις σπατάλες τις οποίες έχετε αρχίσει να κάνετε σήμερα τελευταία χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η δουλειά ή ενασχόληση σας δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα και ίσως να χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο από ότι υπολογίζατε αρχικά.

Λέων

Υπάρχει μια έντονη ροπή να συναντήσετε άτομα με διαφορετικά πιστεύω που θα σας δείξουν ένα νέο τρόπο εσωτερικής ανάπτυξης. Άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη θα ασκήσουν πάνω σας μεγάλη επιρροή, και αυτές οι επαφές θα παρουσιαστούν στην κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος

Αυτή η ημέρα φέρνει ισχυρή έλξη προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις. Θα έλκεστε από ότι είναι νέο και ασυνήθιστο και, μέχρις ενός σημείου, περίεργο. Πρέπει να είστε προσεκτικός και να μην κάνετε λάθη. Το πνεύμα της περιπέτειας που θα σας διακατέχει, θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους.

Ζυγός

Ο νους σας και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε μεγάλα ζητήματα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις σχετικά με τις ιδέες σας, αλλά αρνείστε να μελετήσετε και εξετάσετε όλα τα στοιχεία, πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια λανθασμένη κρίση. Προσπαθήστε, να μην είστε αδρανείς ή αδιάφοροι με τις σημαντικές λεπτομέρειες. Ακόμα, προσέξτε τις συνεργασίες και συμφωνίες σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή ασυνέπειας εκ μέρους των άλλων.

Σκορπιός

Υπάρχει η πιθανότητα συναισθηματικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν πολύ και ίσως συμβάλουν αρνητικά στην επαγγελματική σας ζωή. Αναμιχθείτε μ’ αυτά αλλά, παράλληλα, κρατήστε την επαγγελματική σας ζωή χωριστά και μην καταναλώνετε όλο το δυναμικό σας για τα συναισθήματά σας. Αν μπορέσετε να επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία, τότε αυτή θα μετατραπεί σε δύναμη υποστηρίζοντάς σας σε ότι κάνετε. Ωστόσο, αυτή η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση στο σπίτι σας. Η κυριότερη αιτία αυτών των εντάσεων με τους άλλους, φαίνεται ότι οφείλεται στην τάση τους να θέλουν να ασκήσουν εξουσία επάνω σας. Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις, ώστε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας πάνε στραβά ή το λιγότερο παίρνουν μια απρόσμενη πορεία. Η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία, ανεξαρτησία, ή νεωτερισμό, σε σας ή σε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας, μπορεί να μετατρέψει την παρούσα κατάσταση των σχέσεών σας με τους άλλους. Μπορεί ακόμα να έρθετε σε επαφή με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από σας και που δημιουργεί με ευκολία προκλήσεις, εκπλήξεις ή αναστατώσεις. Να είστε έτοιμοι για το απροσδόκητο με τις σχέσεις σας. Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές στην ζωή σας αυτήν την ημέρα.

Αιγόκερως

Ίσως αποδειχτεί πιο εύκολο σήμερα το να πετύχετε ορισμένα παλιά σας σχέδια. Οι θυσίες και η υπομονή σας για ορισμένα πράγματα φαίνεται πως θα ανταμειφθούν. Η βοήθεια από τους μεγαλύτερους είναι ίσως πολύ σημαντική αλλά μην το παρακάνετε. Τα πάντα, ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις έχουν κάποια όρια. Μην θέτετε τους άλλους σε υπερβολικές δοκιμασίες για πράγματα που είστε σε θέση να τα κατορθώσετε και μόνοι σας.

Υδροχόος

Ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, διαπραγματεύσεις και συμβόλαια βρίσκονται στην επικαιρότητα σήμερα. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων διαμέσου της ικανότητάς σας να διαπραγματεύεστε ή να πλησιάσετε τους άλλους για να τους πείσετε να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Είστε ικανοί να κάνετε συμφωνίες να επικοινωνείτε με όλους τους τρόπους με έναν άμεσο και τίμιο τρόπο. Μια καλή ημέρα για να αποφασίσετε ή να αποδεχτείτε μια μακρόχρονη συμφωνία, ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο στόχο.

Ιχθύες

Πιθανό να αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι από την δουλειά σας ή τις «τετριμμένες» ιδέες που την περιβάλλουν. Ίσως να είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μία προσωρινή άδεια και να ξεκουραστείτε λίγο παραμερίζοντας τα καθημερινά προβλήματα για ένα χρονικό διάστημα. Η ικανότητα και διάθεσή σας στο να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις στους άλλους πιθανό να μην σας βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Κατανόηση και ιδέες για το πόσο ασήμαντα είναι ορισμένα πράγματα στη ζωή.

SHARE:

24Media Network