Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Κυριακή

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Είστε ικανοί για ισχυρή, αποφασιστική δράση και έχετε τη θέληση να εκπληρώσετε τις επιδιώξεις σας αυτό τον καιρό. Σωματικά, αισθάνεστε καλά και η ενεργητικότητά σας βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο. Επίσης, οι διενέξεις ή διαφωνίες με τους άλλους θα είναι κάπως πιο έντονες σήμερα.

Ταύρος

Οι φιλοδοξίες σας πετάνε ψηλά αυτή την ημέρα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τρόπους βελτίωσης της ζωής σας και της καριέρας σας. Ακόμα μπορεί να γίνετε πιο πρόθυμοι στο να διακινδυνεύσετε ορισμένα αγαθά σε μια προσπάθεια να τα πολλαπλασιάσετε πολύ γρήγορα. Η τύχη ίσως να είναι περισσότερο με το μέρος σας σήμερα, αλλά η τάση σας να γίνεστε υπερ-αισιόδοξοι είναι ακόμα μεγαλύτερη. Συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποια λάθη σε σχέση με την διαχείριση των χρημάτων σας ή και να φαίνεστε κάπως εγωκεντρικοί στους άλλους.

Δίδυμοι

Έχετε διάθεση ξεκούρασης και απόλαυσης του αρμονικού περιβάλλοντος. Η οικογένειά σας και οι φίλοι σας είναι μια πηγή ιδιαίτερης ευχαρίστησης και ικανοποίησης και μπορεί να επιθυμείτε να τους φροντίσετε ή να τους «χαϊδέψετε» κατά κάποιον τρόπο. Εκτίμηση για το σπίτι σας καθώς και η επιθυμία να το κάνετε πιο όμορφο ή άνετο είναι έντονες σήμερα επίσης.

Καρκίνος

Ελαφρές και ευχάριστες επαφές χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα. Κερδίζετε αυτό που θέλετε με διπλωματία ή γοητεία ή στρατολογώντας την υποστήριξη των φίλων σας. Ακόμα είστε πρόθυμοι για να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις ώστε να διατηρήσετε την αρμονία μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία με τα αγαπητά σας πρόσωπα θα είναι αρμονική και θα περιέχει αρκετή αμοιβαία κατανόηση. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ένα ευχάριστο γεγονός θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Λέων

Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και η ανάγκη σας να επιβεβαιωθείτε και να συγκρουστείτε με τον κόσμο βρίσκονται σε μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι ή εξωτερικές δυνάμεις τις οποίες δεν ελέγχετε φαίνεται ότι υποβαθμίζουν τις προσπάθειές σας ουσιαστικά ή ακόμα και εσάς του ίδιους εξ’ ολοκλήρου. Πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας μπροστά σε μια κατάσταση του τύπου «Δαβίδ και Γολιάθ». Αν υπήρξατε ασυνείδητοι ή πολύ εγωιστές και ατομιστές στις επιδιώξεις σας και σχέσεις σας πιθανόν να λάβετε σήμερα τις τελικές απαντήσεις που περιμένατε.

Παρθένος

Είναι πιθανό να προκύψουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω προσωπικών προκαταλήψεων και συναισθημάτων. Η διάθεσή σας θα επηρεάζεται αυτή την ημέρα αρνητικά από τον τρόπο σκέψης σας. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να συζητήσετε εποικοδομητικά με στενούς σας φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας.

Ζυγός

Η φαντασία και η έμπνευσή σας είναι πολύ ψηλά και η επιθυμία σας για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι έξω από το καθημερινό και τετριμμένο είναι πολύ έντονη. Ίσως να μην είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και καθόλου απίθανο να συλλάβετε τον εαυτό σας συχνά να ονειροπολεί.

Σκορπιός

Η αντίληψη των άλλων για το άτομό σας είναι μάλλον νεφελώδης σήμερα. Ίσως έχετε την τάση να βλέπετε ακριβώς μόνον ότι θέλετε να δείτε ή να φαντάζεστε σε κάποιον υπερβολικό βαθμό καταστάσεις και πρόσωπα. Η ευαισθησία και συναισθηματισμός σας είναι πολύ ανεπτυγμένα, σε σημείο να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το φανταστικό από το λογικό και πραγματικό.

Τοξότης

Επαγγελματικές συνομιλίες, συμφωνίες και προσωπικά θέματα που χρειάζονται διευθετήσεις ευνοούνται σήμερα. Αυτές τις ημέρες έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε εποικοδομητικά με τους συναδέλφους, συνεργάτες και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Αιγόκερως

Θα θελήσετε ένα διάλειμμα από την σιγουριά της καθημερινής ρουτίνας και μεθόδου. Είστε σε διάθεση πειραματισμού και μάθησης για κάτι εντελώς καινούργιο. Περίεργες, ιδιόρρυθμες και αυθεντικές ιδέες σας ξεσηκώνουν στο να ψάχνετε για ανθρώπους με διαφορετικές ή πρωτότυπες αντιλήψεις. Η ανακάλυψη η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός σας θα βρίσκεται ψηλά σήμερα. Οι φίλοι και συγγενείς φαίνεται πως θα σας υποστηρίξουν.

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να επισκεφθείτε παλιούς φίλους, να βρεθείτε σε μια μεγάλη συγκέντρωση ή να κάνετε διακοπές. Είστε σε μια επεκτατική και κάπως περιπετειώδη διάθεση, καλή ημέρα για να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και σας βοηθά να δείτε τη ζωή σας και την πορεία της από γενικότερη άποψη.

Ιχθύες

Απόσυρση από αισθηματικές ή κοινωνικές επαφές είναι μέσα στα χαρακτηριστικά γεγονότα αυτής της ημέρας. Ακόμα και εάν βρίσκεστε με άλλους συχνά θα αισθάνεστε μοναξιά ή απομόνωση. Λύπη και απογοήτευση στη προσωπική σας ζωή είναι επίσης πιθανές σήμερα. Αδυναμίες, ή υπερβολική κριτική από τους φίλους σας ενοχλεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσει μέσα από μια φάση κρίσης με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές.

SHARE:

24Media Network