Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Πέμπτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Είστε πολύ απόλυτοι και με επιχειρήματα σήμερα και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο ή να καθυστερεί τις αποφάσεις σας. Η ώθησή σας για πολλή προσωπική ελευθερία κινήσεων σε πάρα πολλούς τομείς πιθανό να σας παρασύρει να μην λάβετε καθόλου υπ’όψιν τις επιθυμίες ή απόψεις των άλλων κάτι το οποίο αργά η γρήγορα θα σας φέρει σε σύγκρουση μεταξύ τους. Το να αφοσιώνεστε σωματικά στα ενδιαφέροντά σας και τις φιλοδοξίες σας ίσως να μην είναι τόσο κακό όσο το να θέλετε να υπαγορεύσετε στους άλλους να σας ακολουθήσουν (Μια ημέρα έντασης με τους άλλους. Διαφορές στόχων και σκοπών οδηγούν σε σύγκρουση συμφερόντων. Μια δύσκολη και τεταμένη ατμόσφαιρα στην οικογενειακή ή επαγγελματική ζωή κάποιου).

Ταύρος

Αν είχατε κάποιες δυσκολίες την τελευταία χρονική ημέρα με την οικογένειά σας, τους συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις οποιεσδήποτε διαφορές, παρανοήσεις και να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση.

Δίδυμοι

Η έντονη επιθυμία να μοιραστείτε μαζί με άλλους στιγμές χαράς και ευτυχίας. Αισθάνεστε γενναιόδωροι και επεκτατικοί και έχετε την τάση να κάνετε ακριβά δώρα ή να αγοράσετε κάτι όμορφο για σας που είναι ακριβό ή υπερβολικό. Η δίαιτα ή οι λογαριασμοί μπαίνουν στην άκρη σήμερα. Όσο δεν υπερβάλλετε, είναι καλή ημέρα να παραδοθείτε στα αισθήματα καλοσύνης απέναντι στους άλλους ή να γίνετε πολύ επιεικείς με τον εαυτό σας (Ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στο σπίτι κάποιου. Αισθήματα ευτυχίας εξαιτίας γέννησης ή γάμου. Καλή και τυχερή ημέρα στη ζωή κάποιου).

Καρκίνος

Τις διαμάχες, φιλονικίες και έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε να εκφράσετε την γνώμη σας. Το να εκμυστηρευτείτε κάποιες απόψεις σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τις μεταδώσετε, εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους σήμερα. Οι άλλοι φαίνεται πως δεν συμμερίζονται τα προβλήματά σας σήμερα ανεξάρτητα αν και ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Δοκιμάστε να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας «στις πράξεις και σκέψεις» μειώνοντας τις πιθανότητες απωλειών εκ μέρους σας.

Λέων

Τα θετικά συναισθήματα και η εσωτερική σας αρμονία θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο ομαλές και άνετες με τους άλλους. Η διαίσθηση και τα εσωτερικά σας αισθήματα σας βοηθούν ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας σήμερα. Συχνά αν όχι πάντοτε θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής ή επικαιρότητας για ένα ιδιαίτερο χάρισμά σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε – η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση σήμερα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ’ ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων. Είναι η σωστή ημέρα για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.

Ζυγός

Συνεργασίες και προσωπικές επιρροές επάνω στις υποθέσεις σας έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας ή θα σας προσφερθεί την πιο κατάλληλη στιγμή από μόνη της. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάποια επιρροή κατά κάποιο τρόπο στη ζωή σας θα αρχίσουν να συμφωνούν με την πρόθεσή σας να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας σήμερα. Ακόμα η πιθανότητα να σας γίνει μια σοβαρή πρόταση για συνεργασία σε κάτι που είχατε δείξει ενδιαφέρον κατά το παρελθόν είναι πολύ μεγάλη και αν συμβεί κάτι τέτοιο μακροχρόνια θα αποδειχτεί πολύ θετικό για σας. Ακόμα, ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή σας μπορεί να σας κάνει να δείτε πολύ πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τις υποθέσεις που σας προκαλούσαν κάποια δυσαρέσκεια τον τελευταίο καιρό.

Σκορπιός

Αυτή την ημέρα μια έντονη αντικειμενικότητα σας χαρακτηρίζει και η διάθεση και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες αποκτούν προτεραιότητες σε σχέση με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας ίσως είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια ή στο να θέσετε κάποιες βάσεις στο να πετύχουν κάποιοι παλαιότεροι στόχοι. Παρόλο που δεν είναι μια καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις η διαίσθησή σας θα είναι σε θέση στο να σας οδηγήσει στο να κάνετε ελάχιστα λάθη. Αποφύγετε την υπερβολική ευαισθησία σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων (Επαγγελματικές ευκαιρίες ή αναγνώριση για κάποια ξεχωριστή σας ιδιότητα ή πράξη).

Τοξότης

Ένα σχέδιο ή ειδικό ενδιαφέρον σας φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο αυτές τις ημέρες. Εάν είστε υπάλληλος κάπου υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάρετε αύξηση. Εάν είστε αυτο-απασχολούμενος μια ευκαιρία ή ένα συμβόλαιο μπορεί να εμφανιστεί αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Το μυαλό σας κατευθύνεται ενδόμυχα σήμερα. Σκέψεις επάνω στην προσωπική σας ζωή αλλά και τη γενική κατεύθυνση της ζωής είναι πολύ πιθανές σήμερα. Το παρελθόν και οι επιλογές που κάνατε θα βγαίνουν στην επιφάνεια των σκέψεών σας. Ευνοϊκή ημέρα για να πάρετε κάποια απόφαση που αφορά το σπίτι ή την οικογενειακή σας ζωή σήμερα.

Υδροχόος

Μπορεί να βρείτε μια δουλειά ή κάποιο πρακτορείο που ενδιαφέρεται για κάποιο χόμπι σας, ή κάποια ομάδα ανθρώπων μπορεί να εκφράσει ενδιαφέρον σε μια περιοχή που έχετε εσείς μεγάλη εμπειρία. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Είναι μια αρμονική και ευχάριστη ημέρα για σας, και που μπορεί να φέρει κάποιες ιδιαίτερα όμορφες ευκαιρίες για σας. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε την μόρφωσή σας ή να πάρετε πρωτότυπη εκπαίδευση. Αυτή η εκπαίδευση θ’ αποδειχτεί ένα πολύτιμο προσόν για σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία.

Ιχθύες

Η πιθανή εμφάνιση μιας αισθηματικής σχέσης η οποία στηρίζεται περισσότερο σε πνευματικές αξίες. Μια ιδιαίτερη εκτίμηση για την ομορφιά το καλλιτεχνικό και την διασκέδαση με όλες τις μορφές (Πλατωνική σχέση. Αισθήματα ενθουσιασμού για μια σχέση. Παράξενες επιθυμίες και εμπειρίες. Αστάθεια ή έντονη επιθυμία για αλλαγή ενασχόλησης).

SHARE:

24Media Network