O News 24/7 στους 88.6 σε στέλνει Πρωτομαγιά στο Πήλιο!

O News 24/7 στους 88.6 σε στέλνει Πρωτομαγιά στο Πήλιο!

Συντονιστείτε στον Νews 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Ένας τυχερός θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό και δωρεάν χρήση του spa στο μοναδικό ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort

Πρωτομαγιάτικη απόδραση από τον Νews 24/7 στους 88.6! Κερδίστε ένα μαγευτικό τριήμερο στην Τσαγκαράδα Πηλίου, από τις 29 Απριλίου – 1 Μαΐου. Η καθημερινή εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” (10:00-12:00) με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για δύο άτομα στο μαγευτικό 12 Months Luxury Resort, με πρωινό και δωρεάν χρήση του spa.

Συντονιστείτε στους 88.6 μέχρι τη Δευτέρα 22/04, για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 22 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της ομώνυμης εκπομπής.

Λίγα λόγια για το 12 Months Luxury Resort

Στις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου με τις καστανιές, εκεί όπου κατοικούσαν τα μυθικά πλάσματα των Κενταύρων και μόλις λίγα μέτρα από τον χιλιόχρονο πλάτανο της κεντρικής πλατείας της Τσαγκαράδας, η φιλοξενία αποκτά άνεση, κομψότητα και στυλ και ονομάζεται 12 Months Luxury Resort. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο μέσα στο πράσινο που συνδυάζει και βουνό και θάλασσα σε πολύ μικρή απόσταση.

Το 12 Months Luxury Resort είναι ένα “μικρό χωριό” 20 διαμερισμάτων. Η παρουσία της καταπράσινης φύσης που τα περιβάλλει και τα απομακρυσμένα καταγάλανα νερά του Αιγαίου προσφέρουν απλόχερα την ηρεμία και τη ζωντάνια τους. Η σύγχρονη διακόσμηση, η λειτουργικότητα και η Πηλιορείτικη παράδοση δημιουργούν μια αξιοζήλευτη ατμόσφαιρα διαμονής. Οι 8 τύποι δωματίων θα καλύψουν όλες σας τις επιθυμίες!

Παράλληλα, οι δρόμοι των πέντε αισθήσεων εφάπτονται στο Melia εστιατόριο και διεγείρουν ευχάριστα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τέλος, το καταπράσινο τοπίο στο οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο το Spa του 12 Months Luxury Resort, με τις επιβλητικές βουνοκορφές και την πλούσια ιστορία και παράδοσή του, δημιουργεί το απόλυτο ενεργειακό πεδίο χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης.

© Christos Drazos

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα