Οι ομογενείς ψηφίζουν τις πόλεις που είναι καλύτερες για να ζεις

Οι ομογενείς ψηφίζουν τις πόλεις που είναι καλύτερες για να ζεις

Δείτε ποιες πόλεις ξεχώρισαν στη λίστα της InterNations, σύμφωνα με έρευνα σε 14.000 ανθρώπους

Πόλεις στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, και στην Ισπανία πρωταγωνιστούν στην πρόσφατη κατάταξη της InterNations με τις καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς στον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία δικτύωσης συγκέντρωσε στοιχεία από 14.000 ανθρώπους για την τρίτη ετήσια έκθεσή της με τίτλο InterNations Expat Insider 2016, στην οποία εξετάζεται η γενική κατάσταση διαβίωσης των ομογενών. Η υπηρεσία απευθύνθηκε σε ομογενείς, προκειμένου οι ίδιοι να βαθμολογήσουν διάφορα στοιχεία για τις εμπειρίες τους, όπως οι προοπτικές σταδιοδρομίας, η ποιότητα ζωής, η συμπεριφορά των τοπικών κατοίκων, οι ώρες εργασίας, ακόμη και οι καιρικές συνθήκες.

ADVERTISING

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πόλεις που κυριάρχησαν στη λίστα:

17. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΗΠΑ

epa05219362 The United States flag is seen flying in front of One World Trade Center Center (C) in New York, New York, USA, 18 March 2016.  EPA/JASON SZENES
epa05219362 The United States flag is seen flying in front of One World Trade Center Center (C) in New York, New York, USA, 18 March 2016. EPA/JASON SZENES EPA

Η πόλη μπορεί να έχει υψηλό κόστος ζωής, αλλά είναι επίσης γνωστή για τις ισχυρές προοπτικές σταδιοδρομίας και τις άφθονες δραστηριότητες αναψυχής.

16. ΖΥΡΙΧΗ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Οι ομογενείς ψηφίζουν τις πόλεις που είναι καλύτερες για να ζεις

Η ελβετική πόλη διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι προσφέρει άριστη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της.

15. ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι ομογενείς ψηφίζουν τις πόλεις που είναι καλύτερες για να ζεις

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας δεν είναι μόνο ένα κομβικό σημείο για τις θέσεις εργασίας και την οικονομία, αλλά είναι γνωστή για την αξιοπρεπή στέγαση και την ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής που προσφέρει, ενώ αποτελεί παράδεισο προοπτικών σταδιοδρομίας για τους νέους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

24Media Network