Volotea: Επιστροφή στις πτήσεις από την Ελλάδα

Volotea: Επιστροφή στις πτήσεις από την Ελλάδα

Με 11 προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη η Volotea επαναδραστηριοποιεί τη βάση της στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η εταιρεία Volotea επαναδραστηριοποιεί τη βάση της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, συνδέοντας την ελληνική πρωτεύουσα με 11 προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη, και προσφέροντας 350.000 αεροπορικές θέσεις.

Τα δρομολόγια, όλα με αεροσκάφη Airbus, θα είναι προς: Μπάρι, Ντουμπρόβνικ, Ηράκλειο, Λυόν, Μασσαλία, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Στρασβούργο, Βενετία και Βερόνα.

Η Volotea, από το 2015 που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Αθήνα το 2015, έχει προσφέρει συνολικά 1,3 εκατ. θέσεις.

Στη βάση της την Αθήνα, διαθέτει 2 αεροσκάφη Airbus A319, αντικαθιστώντας τα Boeing 717, αυξάνοντας τη χωρητικότητα ανά πτήση, από 125 σε 156 θέσεις. Μάλιστα, τον Ιανουάριο, η αεροπορική εταιρεία αντικατέστησε και τα 14 αεροσκάφη Boeing 717 και πλέον διαθέτει μόνο Airbus 20 αεροσκάφη A319 και 20 A320.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ξεκινάμε και πάλι τις πτήσεις μας στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Η Αθήνα αποτελεί σημαντική βάση για τη Volotea και νιώθουμε υπέροχα που επιστρέφουμε! Το ξεκίνημα των πτήσεών μας με το νέο, πιο σύγχρονο και αποδοτικό στόλο μας θα μας επιτρέψει όχι μόνο να μεταφέρουμε περισσότερους επιβάτες με άνεση, ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών στο αεροσκάφος, αλλά θα μειώσει σημαντικά και το αποτύπωμα άνθρακα της εταιρείας ανά επιβάτη», είπε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον εξαιρετικό συνεργάτη μας, τη Volotea -με την οποία έχουμε μακροχρόνια και στενή συνεργασία – πίσω στην Αθήνα! Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη ποικιλία επιλογών με το νέο στόλο της Volotea που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιωσιμότητα. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και παραμένουμε πιστοί στην ισχυρή δέσμευσή μας για την υποστήριξή της ανάπτυξης της Volotea στην αγορά της Αθήνας», ανέφερε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η Volotea προσφέρει και τη δυνατότητα Αλλαγής Πτήσης Χωρίς Χρέωση (Free Flights Changes option), καθώς και κάλυψη “Covid-19 Coverage”. Επιπλέον, η εταιρεία εγγυάται την πλήρη επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος COVID-19, βάσει PCR test έως και 14 ημέρες πριν από την πτήση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα