Apple: Ετοιμάζεται να προσθέσει διαφημίσεις σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές της

Apple: Ετοιμάζεται να προσθέσει διαφημίσεις σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές της
Iphone iStock

Η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει τις διαφημίσεις στις περισσότερες εφαρμογές του iPhone, καθώς η εταιρεία θέλει να αυξήσει τα έσοδά της. Ποιές εφαρμογές αλλάζουν.

Νέες αλλαγές έρχονται στα iPhones, καθώς η Apple ετοιμάζεται να προσθέσει διαφημίσεις στις περισσότερες από τις εφαρμογές της, σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζει διαφημίσεις στις εφαρμογές News, App Store και Stocks για ορισμένους χρήστες, ενώ σύντομα θα προχωρήσει στην ενσωμάτωση των διαφημίσεων και στα Apple Maps, Podcasts και Books.

Για παράδειγμα στην περίπτωση του Apple Maps η εταιρεία θα στοχεύσει να δημιουργήσει ένα ακόμη κανάλι εσόδων από επιχειρήσεις (π.χ. εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ.) που θα θέλουν να εμφανίζονται στις υψηλότερες θέσεις όταν πραγματοποιεί αναζητήσεις ο χρήστης, ενώ στα News, App Store και Stocks ο σκοπός θα είναι να σερβίρεται στον χρήστη ό,τι πιο σχετικό με τα ενδιαφέροντα του την δεδομένη στιγμή.

Η Apple σχολίασε το δημοσίευμα του Bloomberg, αναφέροντας πως θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για να μεγαλώσουν τον τζίρο τους οι επιχειρήσεις και οι developers, και παράλληλα διευκρινίζει ότι όλες οι διαφημίσεις θα ελέγχονται με αυστηρά κριτήρια για να πληρούν τους Όρους & Προϋποθέσεις ασφαλείας του οικοσύστήματος της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα