Και η Apple στην μάχη για τα αναδιπλούμενα κινητά

Και η Apple στην μάχη για τα αναδιπλούμενα κινητά
Αφηρημένα σχέδια αναδιπλούμενου κινητού τηλεφώνου .

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, αποκαλύπτει τα σχέδια για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone.

Ένα νέο, ευέλικτο, αναδιπλούμενο iPhone, μπορεί να δημιουργήσει η Αpple, προκειμένου να ανταγωνιστεί τη Samsung, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει το Galaxy F, το πρώτο foldable κινητό τηλέφωνο στον κόσμο!

Η απόφαση της αμερικανικής εταιρείας, προκύπτει από ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει τη νέα αυτή τεχνολογία και δημοσιεύθηκε στην πύλη ευρεσιτεχνίας της Apple.   

Γράφημα από την πατέντα της Apple

 

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone, αυτό της Samsung, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019 και η Apple, που, προφανώς, δεν θέλει να παραμείνει στη σκιά της νοτιοκορεατικής ανταγωνίστριας εταιρείας, κατοχύρωσε με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την νέα τεχνολογία που της επιτρέπει να δημιουργεί τέτοιες κινητές συσκευές. Οι εικόνες ευρεσιτεχνιών δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο της Apple.

Γράφημα από την πατέντα της Apple Apple

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, οι πρώτες ευρεσιτεχνίες ευέλικτων συσκευών της Apple άρχισαν να εμφανίζονται τον Μάρτιο του 2018, ενώ προς το παρόν, στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική τεχνολογία από την εκείνη που η Samsung παρουσίασε τον Νοέμβριο και θα πρόκειται για ένα gadget που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως smartphone όσο και ως tablet.

Θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED, ενώ η επίστρωσή του είναι από ειδικά πολυμερικά υλικά που επιστρέφουν την περιστροφή και την κάμψη της οθόνης, ώστε να μην προκαλούνται ρωγμές ή γρατζουνιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα