Apple: Οι νέοι iMac από σήμερα στην Ελλάδα. Οι τιμές πώλησης

Apple: Οι νέοι iMac από σήμερα στην Ελλάδα. Οι τιμές πώλησης

Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αναβαθμισμένων επιτραπέζιων iMac που από σήμερα κυκλοφορούν και στην Ελλάδα

Πρίν από λίγες ημέρες η Apple ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σειράς επιτραπέζιων υπολογιστών iMac, που προσφέρουν έως και διπλάσια απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η νέα σειρά διατίθεται από σήμερα προς πώληση και στην Ελλάδα μέσω από την iSquare και το δίκτυο συνεργατών της Apple στην Ελλάδα.

H νέα σειρά iMac ενσωματώνει έως 8 πυρήνες και επεξεργαστές Intel 9ης γενιάς για πρώτη φορά, καθώς και ισχυρές επιλογές γραφικών Vega, προσφέροντας αναβαθμίσεις τόσο στις υπολογιστικές επιδόσεις, όσο και στις επιδόσεις των γραφικών. Τα παραπάνω συνδιάζονται με Retina οθόνη,, τη σύγχρονη συνδεσιμότητα και το λειτουργικό macOS Mojave.

Ο iMac 21,5 ιντσών διαθέτει πλέον τετραπύρηνους επεξεργαστές 8ης γενιάς, και για πρώτη φορά επεξεργαστές έξι πυρήνων, παρέχοντας έως και 60% ταχύτερη απόδοση, εν συγκρίσει με τον προκάτοχό του. Οι τιμές ανάλογα με το μοντέλο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ξεκινούν από 1.699 ευρώ και φθάνουν στα 2.189 ευρώ

Αντίστοιχα ο iMac 27 ιντσών για πρώτη φορά διαθέτει επεξεργαστές έξι πυρήνων και οχτώ πυρήνων 9ης γενιάς, παρέχοντας μέχρι και 2,4 φορές ταχύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Εδώ οι τιμές κυμαίνονται από 2.399 ευρώ έως 3.539 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα