Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για τον Μάρτιο σε Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate

Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για τον Μάρτιο σε Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των παιχνιδιών και οι ημερομηνίες που αυτά θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Λίγες ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί και ο Φεβρουάριος, γι’ αυτό η Microsoft προχωρά στην αποκάλυψη των τίτλων που οι συνδρομητές στις υπηρεσίες Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate θα μπρούν να παίξουν δωρεάν τον Μάρτιο:

Batman: The Enemy Within – The Complete Season (Xbox One από 1 έως 31 Μαρτίου)

Στο Batman: The Enemy Within παίζεις τόσο ως Batman, όσο και ως Bruce Wayne. Ο Riddler εξακολουθεί να τρομοκρατεί την πόλη, αλλά μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή ξεπροβάλει στον ορίζοντα.

 

Shantae: Half-Genie Hero (Xbox One από 16 Μαρτίου έως 15 Απριλίου)

Μια σειρά από μυστηριώδη εγκλήματα συγκλονίζουν το Sequin Land και μόνο η Shantae μπορεί να δώσει τη λύση. Ένα όμορφο 2D platform game για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

 

Castlevania: Lords of Shadow 2 (Xbox 360 και Xbox One από 1 έως 15 Μαρτίου)

Ο Δράκουλας επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο στο Castlevania: Lords of Shadow 2. Εξασθενημένος μετά από αιώνες ύπνου, ο Δράκουλας προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Σατανά. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Μεσαίωνα και τη σύγχρονη εποχή, σε ένα open-world περιβάλλον.

 

Sonic Generations (Xbox 360 και Xbox One από 16 έως 31 Μαρτίου)

Ο δημοφιλής σκαντζόχοιρος επιστρέφει πίσω στο χρόνο από μια μυστηριώδη δύναμη και αλληλεπιδρά με πληθώρα γνώριμων χαρακτήρων, ακόμη και με τον νεότερο εαυτό του. Στόχος του να σώσει τους φίλους του, να νικήσει τους εχθρούς και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το διαβολικό ταξίδι στο παρελθόν.

 

Όπως σημειώνει το Techgear.gr, η Microsoft δίνει στους νέους συνδρομητές δωρεάν πρόσβαση στα Spotify Premium, EA Access και Discord Nitro.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version