Business Laptops: 5 μοντέλα που θα σου λύσουν τα χέρια

Διαβάζεται σε 6'
Business Laptops: 5 μοντέλα που θα σου λύσουν τα χέρια

4+1 laptops ιδανικά για την καθημερινή σου εργασία.

Η επιλογή του κατάλληλου laptop για τις ανάγκες της καθημερινής μας εργασίας μπορεί να φαντάζει από αρκετούς ως μια τρομακτική και επίπονη διαδικασία. Η αλήθεια όμως είναι πως όπως κάθε αγορά, έτσι και η απόκτηση ενός φορητού υπολογιστή οφείλει να γίνεται ύστερα από μια καλή έρευνα, μια σωστή προτεραιοποίηση αναγκών και τέλος, μια σαφή οριοθέτηση ενός συγκεκριμένου budget.

Έτσι, η τελική επιλογή θα συνάδει με τις καθημερινές μας ανάγκες και τις απαιτήσεις της εργασίας μας. Μην ξεχνάς ότι η λήψη μιας λανθασμένης απόφασης όχι μόνο θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην υλοποίηση της δουλειάς μας αλλά θα έχει προκαλέσει και ζημία στην… τσέπη μας. Το ιδανικό στην προκειμένη είναι η εύρεση της τέλειας ισορροπίας μεταξύ της απόδοσης, της φορητότητας και της ανθεκτικότητας. Είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει μια άνετη καθημερινή εργασία. Αγχώθηκες; Δεν θα έπρεπε! Διότι συγκεντρώσαμε για εσένα 5 επιλογές σε αξιόπιστα laptops που όχι μόνο θα ανταποκριθούν αλλά θα ξεπεράσουν και τις προσδοκίες σου.

Lenovo IdeaPad IP1 15ALC7 15,6″

 

Η Lenovo έχει καταστή συνώνυμη με την αξιοπιστία και την καινοτομία στον κόσμο των φορητών υπολογιστών και το IdeaPad IP1 15ALC7 δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτοντας μια άνετη οθόνη 15,6 ιντσών καθίσταται άνετο για καθημερινή χρήση για οποιαδήποτε εργασία σου. Αν δεν σου φτάνουν οι ίντσες, τότε μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις μια δεύτερη οθόνη. Σε πιο τεχνικό τώρα επίπεδο, φοράει 6πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5 5500U (12-threads). Διαθέτει 3MB L2 Cache και 8MB L3 Cache και συχνότητα λειτουργίας 2,1GHz (4,0GHz Max. Boost Clock). Με απλά λόγια, δεν θα… κολλήσει πουθένα. Φοράει επίσης ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon™ Graphics με 7 πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας 1.800 MHz για υψηλής ανάλυσης προβολές video και casual gaming. Γρήγορο και αποτελεσματικό θα αποτελέσει τον σύμμαχο στην καθημερινή σου εργασία.

Dell Latitude 3540 15,6″ Full HD

Η σειρά Latitude της Dell έχει ξεχωρίσει – και όχι άδικα – για την αντοχή και τις επιδόσεις της. Το Latitude 3540 έρχεται για να επιβεβαιώσει τη φήμη αυτή. Κομψό, ελαφρύ και με υψηλές επιδόσεις αυτό το laptop θα γίνει ο αξιόπιστος σύντροφος εργασίας σου. Φοράει τον 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ (10πύρηνος) που σε συνδυασμό με τη γρήγορη μνήμη του DDR4 και τον PCIe® NVMe SSD, σου προσφέρουν υψηλές ταχύτητες σε κάθε βήμα της δουλειάς σου. Τα ενσωματωμένα στον επεξεργαστή γραφικά Intel® Iris® Xᵉ Graphics προσφέρουν καλές αποδόσεις ενώ η οθόνη του θα σε κερδίσει.

HP ProBook 450 G10 15,6″ IPS

Προσιτή τιμή, ισχυρές επιδόσεις. Το HP ProBook 450 G10 επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία σε σχέση τιμής – απόδοσης καθιστώντας το μια δημοφιλής επιλογή για business laptop. Είναι εξοπλισμένος με τον 10πύρηνο (12 threads) 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i5-1335U (Raptor Lake) ο οποίος ενσωματώνει 2x Performance cores (έως 4,6 GHz) και 8x Efficient cores (έως 3,4 GHz), 12MB Intel® Smart Cache, Intel® Iris® Xe και Processor Base Power στα 15W. Με απλά λόγια είναι φτιαγμένος για να μην κολλάει σε οποιαδήποτε απαιτητική εργασία. Φοράει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Iris® Xe Graphics της Intel® ενώ διαθέτει 16GB DDR4-3200 μνήμη. Γρήγορο, αποδοτικό και ελαφρύ. Θα σε κερδίσει.

Microsoft Surface Studio 14.4″ PixelSense Αφής

Κορυφαία σχεδίαση, καινοτόμα χαρακτηριστικά. Αυτά είναι τα κυριότερα στοιχεία που προσδίδουν το κύρος στην επιτυχημένη σε πωλήσεις σειρά Surface της Microsoft. Μιλάμε για ένα laptop με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, μοναδικές επιδόσεις και με οθόνη αφής για μεγαλύτερη ευκολία σε καθημερινές συνθήκες εργασίας. Αποτελεί ένα διαφορετικό και άκρως ευέλικτο φορητό σύστημα εργασίας και ψυχαγωγίας με εκπληκτικές δυνατότητες και γραφικά. Φοράει τον 4-core/ 8-thread 11ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i5-11300H (Tiger Lake, 10nm SuperFin) που διαθέτει 8 MB Intel® Smart Cache και με συχνότητα λειτουργίας που χάρη στην τεχνολογία Intel® Turbo Boost 2.0 αγγίζει τα 4,4 GHz. Τα ενσωματωμένα στον επεξεργαστή γραφικά Intel® Iris® Xᵉ Graphics δεν θα σε προδώσουν ενώ χάρη στον 512GB SSD του θα απολαμβάνεις ταχύτατες μεταβάσεις από εργασία σε εργασία.

MSI Prestige AI Evo B1MG 16″ QHD+ IPS

Το MSI Prestige AI Evo B1MG είναι η… απόλυτη δύναμη στην εργασία! Συνδυάζει αρμονικά καινοτόμες τεχνολογίες και κομψή σχεδίαση. Μιλάμε για ένα business laptop που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τις ισχυρές επιδόσεις και την άνεση. Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ είναι το πλέον ιδανικό στη μεταφορά από μέρος σε μέρος.Φοράει 16πύρηνο (16C/22T) επεξεργαστή Intel® Core™ Ultra 7 155H (Meteor Lake) που ενσωματώνει 6x Performance cores (έως 4,8GHz), 8x Efficient cores (έως 3,8GHz) και 2x Low Power Efficient cores (έως 2,5GHz), 24MB Intel® Smart Cache και Intel® AI Boost NPU. Έχει TDP στα 28~115W. Με απλά λόγια, είναι πανίσχυρο! Η IPS-Level οθόνη με διαγώνιο 16” διαθέτει αναλογία πλευρών 16:10, ανάλυση QHD+ (2.560 x 1.600 pixels), φωτεινότητα έως 400 nits και καλύπτει το 100% του χρωματοχώρου DCI-P3. Θα θες να εργάζεσαι με αυτό όλη τη μέρα για κάθε μέρα!

Καλές αγορές!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα