Fortnite και God of War τα κορυφαία video games για το 2018

Fortnite και God of War τα κορυφαία video games για το 2018

Τα κορυφαία παιχνίδια για το 2018 ανέδειξαν τα φετινά The Game Awards ανάμεσα από περισσότερες των 100 συμμετοχές. Σημαντικές πρωτιές για Fortnite και God of War, "σάρωσε" το Red Dead Redemption 2.

Παιχνίδι της χρονιάς για το 2018 αναδείχτηκε το God Of War, στα ετήσια THE GAME AWARDS στον Καναδά, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι δράσης GOW διαγωνίστηκε  απέναντί σε πολύ σημαντικά παιχνίδια όπως το Assassin’s Creed Odyssey, το Red Dead Redemption 2 και το Monster Hunter: World, μεταξύ άλλων.

Στην κατηγορία Best Ongoing Game (καλύτερου εν εξελίξει παιχνιδιού), την νίκη απέσπασε-φυσικά- το Fortnite το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από παιχνίδια όπως το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Overwatch, Destiny 2: Forsaken.

To God Of War απέσπασε και το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας ενώ το βραβείο αφήγησης απέσπασε το Red Dead Redemption 2.

Το βραβείο καλλιτεχνικής επιμέλειας(best art direction) απέσπασε το παιχνίδι Return of the Obra Dinn. Βραβείο καλύτερου soundtrack  πήρε επίσης το Red Dead Redemption 2, στο οποίο πήγε και το βραβείο Ήχου.

Βραβείο Ερμηνείας απέσπασε ο Roger Clarck για τον ρόλο του Arthur Morgan στο Red Dead Redemption 2. 

Το Celeste αναδείχτηκε το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, βραβείο που δίνεται σε παιχνίδια που προάγουν την σκέψη και έχουν κοινωνικό μήνυμα,  ενώ το ίδιο παιχνίδι απέσπασε και το βραβείο Καλύτερου Ανεξάρτητου Παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα