Galaxy Z Flip: Πότε έρχεται στην Ελλάδα το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung

Galaxy Z Flip: Πότε έρχεται στην Ελλάδα το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung

το Galaxy Z Flip διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού, για να χωρέσει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη, όταν αναδιπλώνεται το μέγεθος της οθόνης φθάνει τις 6.7’’.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε χθες το βράδυ το Galaxy Z Flip, το νέο αναδιπλούμενο smartphone . Το Galaxy Z Flip όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της είναι τολμηρό και στιλάτο κινητό τηλέφωνο, σχεδιασμένο για όσους προτιμούν τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Z Flip προκαλεί τους νόμους της φυσικής, καθώς διαθέτει μια οθόνη 6,7’’ που αναδιπλώνεται σε μια κομψή, συμπαγή συσκευή που χωρά στην παλάμη του χεριού.

Σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο, κρυφό μηχανισμό άρθρωσης και ειδικά προσαρμοσμένο UX, το Galaxy Z Flip παρέχει κομψούς νέους τρόπους δημιουργίας, κοινοποίησης και εμπειρίας περιεχομένου. Από τον γεμάτο στιλ σχεδιασμό του ως την νέα εμπειρία κάμερας, το Galaxy Z Flip ξεκινά τη νέα δεκαετία στην κατηγορία καινοτόμων, αναδιπλούμενων κινητών συσκευών.

«Ο ενθουσιασμός για το Galaxy Fold αποτέλεσε σημαντική ενθάρρυνση για όλους εμάς στη Samsung. Το Galaxy Z Flip είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα, καθώς εμπλουτίζουμε τη foldable κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα νέο σχήμα, μια νέα οθόνη και, κυρίως, μια νέα μορφή εμπειρίας», δήλωσε Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Με το μοναδικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό και εμπειρία χρήσης του Galaxy Z Flip, επαναπροσδιορίζουμε τις προοπτικές ενός smartphone και τις δυνατότητες που προσφέρει».

Σχεδιασμένο για την απόλυτη φορητότητα, το Galaxy Z Flip διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού, για να χωρέσει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη. Όταν διπλώνει, είναι μια κομψή, συμπαγής συσκευή. Όταν αναδιπλώνεται, το μέγεθος της οθόνης σχεδόν διπλασιάζεται, για να αποκαλύψει μια εκθαμβωτική οθόνη 6.7’’

Το Galaxy Z Flip διαθέτει μια Infinity Flex οθόνη με το αποκλειστικό, εύκαμπτο γυαλί (Ultra Thin GlassUTG) της Samsung, που συμβάλλει στο λεπτό σχήμα, στη premium εμφάνιση και δημιουργεί την αίσθηση του πρωτόγνωρου. Η οπή της κάμερας στο κέντρο της οθόνης διασφαλίζει πως δεν υπάρχει άλλου είδους περισπασμός, ενώ στην πρώτη οθόνη της Samsung με αναλογία 21.9:9, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περισσότερο αγαπημένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και shows σε κινηματογραφική αναλογία.

Ο κρυφός μηχανισμός άρθρωσης του Galaxy Z Flip ενισχύεται από έναν μηχανισμό διπλού CAM, ο οποίος είναι μικρός αλλά έξυπνα σχεδιασμένος για να διασφαλίσει πως κάθε άνοιγμα και κλείσιμο θα είναι ομαλό και σταθερό. Το Galaxy Z Flip μπορεί να μείνει σταθερά ανοιχτό σε ένα εύρος γωνιών, όπως μια οθόνη laptop. Το σύστημα κρυφού μηχανισμού άρθρωσης ενσωματώνει, επίσης, τη νέα τεχνολογία sweeper της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί νάιλον ίνες κατασκευασμένες με τεχνολογία μικρο-κοπής, για να απομακρύνει σκόνη και σωματίδια.

Το Galaxy Z Flip θα διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα στις αποχρώσεις Mirror Purple και Mirror Black, ξεκινώντας από επιλεγμένες αγορές μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α και η Κορέα στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Στη συνέχεια, θα διατεθεί η απόχρωση Mirror Gold σε επιλεγμένες χώρες.

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα διατίθεται σε Mirror Purple και Mirror Black από τις 21 Φεβρουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα