Huawei P30: Πότε και σε τι τιμή έρχονται στην Ελλάδα

Huawei P30: Πότε και σε τι τιμή έρχονται στην Ελλάδα

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Παρίσι η νέα ναυρχίδα της Huawei, η σειρά P30 και P30 Pro. Για άλλη μία φορά το βάρος δόθηκε στις φωτογραφικές κάμερες

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Παρισιού (Paris Convention Center), η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα της κορυφαία smartphones, τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro. Οι συσκευές της σειράς HUAWEI P30 φέρουν ατόφιο το DNA και το στυλ των προηγούμενων σειρών HUAWEI P (Platinum) και είναι αυτές που διαθέτουν την πλέον εξελιγμένη κάμερα. Οι συσκευές είναι προς διάθεση μέσω προπαραγγελίας από σήμερα και στην Ελλάδα.

Ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer BG, δήλωσε, «Η σειρά HUAWEI P30 φέρνει την επανάσταση μετά από δεκαετίες προσπαθειών και ανάπτυξης της τεχνολογίας της κάμερας. Θα ξαναγράψει τους κανόνες στη φωτογραφία και θα αλλάξει εντελώς την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τη φωτογράφηση μέσω κινητών τηλεφώνων. Καινοτομίες όπως ο αισθητήρας HUAWEI SuperSpectrum και ο φακός HUAWEI SuperZoom μας επιτρέπουν να κάνουμε ένα άλμα μπροστά στη φωτογραφία και στο βίντεο. Η σειρά HUAWEI P30 δίνει το στίγμα της επόμενης γενιάς smartphones, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να απαθανατίσουν την πραγματική ομορφιά που βρίσκεται στον κόσμο γύρω τους, μέσα από μια συσκευή που χωράει στην παλάμη του χεριού τους».

ADVERTISING

Οι φωτογραφικές κάμερες

Το HUAWEI P30 Pro διαθέτει ένα σύστημα τετραπλής κάμερας Leica, το οποίο περιλαμβάνει την κύρια κάμερα 40 MP με τον αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, μια υπερευρυγώνια κάμερα 20ΜP, μια κάμερα 8MP με τηλεφακό, μια HUAWEI Time-of-Flight (ToF) κάμερα ενώ αυτά συνδυάζονται με μια μπροστινή κάμερα 32 MP.

Ο αισθητήρας HUAWEI SuperSpectrum μεγέθους 1/1.7 ιντσών της Huawei επιτυγχάνει πρόσληψη φωτός με έναν εντελώς νέο τρόπο. Ο RYYB HUAWEI SuperSpectrum αισθητήρας ξεφεύγει από το παραδοσιακό φίλτρο RGBG Bayer αντικαθιστώντας τα πράσινα pixels με κίτρινα, επιτυγχάνοντας υψηλή απόδοση ISO 409.600 για το HUAWEI P30 Pro και ISO 204.800 για το HUAWEI P30. Αυτή η θεμελιώδης αλλαγή στην τεχνολογία του αισθητήρα, με τις τεχνολογίες HUAWEI AIS, OIS και το ανοικτό διάφραγμα f/1.6 του HUAWEI P30 Pro, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης σε ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων και ποικίλων συνθηκών χαμηλού φωτισμού παράγοντας εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια, καθαρότητα και υπέροχα χρώματα.

Ο νέος φακός HUAWEI SuperZoom ξεκλειδώνει ένα νέο επίπεδο φωτογραφιών με ζουμ κρατώντας παράλληλα το smartphone λεπτό και κομψό. Ο περισκοπικός φακός HUAWEI SuperZoom υποστηρίζει μεγέθυνση υψηλής πιστότητας έως 5 φορές οπτικά, 10 φορές υβριδικά και 50 φορές ψηφιακά. Ένα στοιχείο πρίσματος στον τηλεφακό, κατευθύνει το φως σε γωνία 90 μοίρες για να μεγιστοποιηθεί το εστιακό μήκος, ενώ ελαχιστοποιείται το ύψος της κάμερας χωρίς να αλλάζει τον σχεδιασμό της συσκευής.

Η κάμερα HUAWEI ToF (αποτελεί αποκλειστικότητα για το HUAWEI P30 Pro) καταγράφει πληροφορίες βάθους πεδίου για την ακριβή εστίαση της φωτογραφίας. H ακριβής μέτρηση της απόστασης επιτρέπει την προσομοίωση πολλαπλών επιπέδων θολώματος του φόντου (bokeh). Η λειτουργία Super Portrait αποτυπώνει ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες (όπως τρίχες των μαλλιών). Συνδυάζει πληροφορίες βάθους και κατάλληλους αλγόριθμους για την παραγωγή εξαιρετικών φωτογραφιών με θολό φόντο, αναδεικνύοντας το θέμα και φέρνοντάς το στο προσκήνιο, ανεξάρτητα από το σενάριο της φωτογράφησης.

Τέλος η τεχνητή νοημοσύνη Huawei AI συνδέει τα πάντα σωστά και δίνει στον χρήστη μια τέλεια λήψη. Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) με το HDR+ επιτρέπει στις εμπρός και πίσω κάμερες να συνδυάσουν πολλαπλές φωτογραφίες τραβηγμένες με μεγάλη ταχύτητα, μηδενίζοντας την υπερέκθεση και τον κακό φωτισμό από τις εικόνες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η καινοτομία είναι ο πυρήνας στο DNA της Huawei. Τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro είναι εφοδιασμένα με κορυφαία χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στους τομείς της ισχύος, των επιδόσεων και της λειτουργικότητας:

  • Η σειρά HUAWEI P30 έχει στην καρδιά της τον επεξεργαστή των 7nm, τον Kirin 980, που δίνει κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετική απόδοση και ακόμα ταχύτερη αναγνώριση εικόνων χάρη στην επεξεργαστική ισχύ της διπλής Μονάδας Νευρωνικής Επεξεργασίας (Dual-NPU AI).
  • Οι συσκευές της σειράς HUAWEI P30 ενσωματώνουν ένα επεκτάσιμο σύστημα αρχείων (Extendable Read-Only File System - EROFS) που βελτιώνει την απόκριση. Το τελευταίο EMUI 9.1 υποστηρίζει επίσης το HUAWEI Share OneHop για απρόσκοπτη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών Huawei, είτε smartphones είτε laptops.
  • Το HUAWEI P30 Pro διαθέτει μια μπαταρία 4200mAh (τυπική τιμή) και το σύστημα 40W HUAWEI SuperCharge που φορτίζει τη συσκευή από το 0% στο 70% μέσα σε 30 λεπτά, κάτι που της δίνει αυτονομία πάνω από μία ημέρα με εντατική χρήση.
  • Για την ψύξη του HUAWEI P30 Pro φροντίζει η τεχνολογία HUAWEI SuperCool που βελτιώνει τη διαχείριση της θερμότητας και κρατάει το smartphone σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Προπαραγγελία και τιμές

Από 26 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου θα διαρκέσει στην Ελλάδα η προπαραγγελία των νέων μοντέλων. Όσοι κάνουν χρήση της προπαραγγελίας θα λάβουν ως δώρο το Huawei Watch GT Active.

H τιμή για το Huawei P30 διαμορφώνεται στα 749 ευρώ και για το Huawei P30 Pro (6GB Ram + 128GB ROM) στα 949 ευρώ ενώ η έκδοση του Huawei P30 Pro (8GB RAM + 256 GB ROM) στα 1.049 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Apple: Οι νέοι iMac από σήμερα στην Ελλάδα. Οι τιμές πώλησης

24Media Network