Η ηλεκτροκίνηση βρήκε τον αγαπημένο της αυτοκινητόδρομο

Η ηλεκτροκίνηση βρήκε τον αγαπημένο της αυτοκινητόδρομο

Σε μια εποχή που πολλά παίρνουν το... δρόμο τους, εμείς διαλέξαμε την Ιόνια Οδό και με όχημα το νέο Nissan leaf ανακαλύψαμε το δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση.

Για την ακρίβεια, οδηγώντας το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf , με ενισχυμένη ενεργειακή απόδοση, θελήσαμε να διαπιστώσουμε στην πράξη τις αρετές που προσφέρει, με υψηλή αυτονομία και αθόρυβη λειτουργία, και μάλιστα σε έναν ασφαλή, υψηλών προδιαγραφών αυτοκινητόδρομο 196 χιλιομέτρων.

Το Nissan Leaf, με 150 ίππους απόδοσης και 320 Nm ροπής, αποδείχθηκε ιδανικός συνοδοιπόρος, καλύπτοντας άνετα τη διαδρομή στην Ιόνια Οδό, που έβγαλε την Ήπειρο από την απομόνωση, συνδέει ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα και μειώνει τη χρονική απόσταση από το Αντίρριο έως τα Ιωάννινα σε 1 ώρα και 40 λεπτά κι όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια.

Όπως άλλωστε ασφάλεια στις μετακινήσεις προσφέρει και το Nissan Leaf, με κορυφαία συστήματα υποστήριξης του οδηγού, υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και πρωτοποριακές τεχνολογίες e-Pedal, Pro PILOT και Pro PILOT park, που προσφέρουν πραγματικά υπέροχη οδηγική εμπειρία, που δεν συγκρίνεται με κανένα συμβατικό αυτοκίνητο.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, ανακαλύπτοντας, παράλληλα, τις δυνατότητες φόρτισης που προσφέρει η Ιόνια Οδός, ο αυτοκινητόδρομος στον οποίο εγκαταστάθηκε ο πρώτος σταθμός φόρτισης στην Ελλάδα το Μάιο του 2018 και ο πρώτος και μόνος μέχρι στιγμής που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης σε όλο του το μήκος, σε κάθε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), σε Ευηνοχώρι, Αμβρακία, Αμφιλοχία, Φιλιππιάδα και Επισκοπικό, με τους πιο προηγμένους και γρήγορους ταχυφορτιστές σε όλη την Ευρώπη, τάσης μέχρι 900 Volt, ικανούς για ταχεία φόρτιση ενός αυτοκινήτου στο 80% της δυναμικότητάς του, μέσα σε μόνο 20 λεπτά…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version