Μία smart συσκευή που μας τράβηξε την προσοχή σήμερα!

Μία smart συσκευή που μας τράβηξε την προσοχή σήμερα!

Μπορεί η Βlack Friday να πέρασε, αλλά η Cyber Week είναι ακόμα εδώ για να μας προσφέρει λίγα ακόμα καλούδια. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή σήμερα είναι το HUAWEI WATCH GT2, το οποίο συγκαταλέγεται στις smart συσκευές που πραγματικά συμφέρει αυτήν την περίοδο.

Εμπνευσμένο από τον αισθητικό σχεδιασμό του μινιμαλισμού, το HUAWEI WATCH GT 2 ενσωματώνει υψηλής ποιότητας 3D γυαλί για να δημιουργήσει bezel-less όψη. Η κομψή δεξιοτεχνία είναι εμφανής στις λεπτομέρειες του ρολογιού και του κλασικού σχεδιασμού. Παράλληλα, το HUAWEI WATCH GT 2 είναι δίπλα σας σε κάθε σας προπόνηση, παρέχοντας ακριβή συστήματα εντοπισμού θέσης, ενώ παρακολουθεί τον καρδιακό σας παλμό με το ακριβές TruSeen™ 3.5. Για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, το HUAWEI WATCH GT 2 υποστηρίζει λειτουργίες όπως Bluetooth κλήση, μουσική συσκευής, ειδοποίηση μηνυμάτων, παρακολούθηση ύπνου TruSleep™ 2.0 και παρακολούθηση πίεσης TruRelax™.

Σχετικά με τη δυνατότητα κλήσεων μέσω Bluetooth του HUAWEI WATCH GT 2, μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις κατά τη διάρκεια των δραστριοτήτων σας, χωρίς να ψάχνετε για το κινητό σας. Έτσι, μπορείτε να μένετε πάντα σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Οι προδιαγραφές του ρολογιού δεν σταματούν εδώ, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένα δεδομένα μέτρησης υγείας και αθλητικών επιδόσεων, ενώ έχει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, ακόμη κι αν σας αρέσει το γκολφ. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι με μόλις 5 λεπτά ασύρματης φόρτισης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 10 ώρες.

Αν ψάχνετε ένα smartphone σε προσιτή τιμή, χωρίς να συμβιβαστείτε σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος της cyberweek για να το αποκτήσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα