Νέο χαρτοφυλάκιο φορητών συσκευών από τη Lenovo

Νέο χαρτοφυλάκιο φορητών συσκευών από τη Lenovo

Smartphones, tablets και «δυο σε ένα» συστήματα με έμφαση στην συνδεσιμότητα εν κινήσει. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Αποστολή στη Βαρκελώνη: Παναγιώτης Μαρκίδης

Η Lenovo παρουσιάζει ένα νέο χαρτοφυλάκιο φορητών συσκευών στο φετινό Mobile World Congress, επιχειρώντας να καλύψει σχεδόν όλα τα form factors και να παρέχει την βέλτιστη επιλογή για κάθε χρήστη: το φορητό Miix 320 (με Windows 10), που συνδυάζει συνδεσιμότητα on-the-go με την εργονομία, τα Yoga 720 και 520 convertibles, τέσσερα tablets που ανήκουν στην οικογένεια Tab4, όπως και τα Moto G5 και Moto G5 plus smartphones που υπόσχονται premium χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή.

Παράλληλα, η Lenovo ανακοίνωσε τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας Lenovo Connect με την υποστήριξη επαναπρογραμματιζόμενων e-SIMs, οι οποίες σε επιλεγμένες Windows LTE συσκευές θα επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν προγραμμάτων σύνδεσης για τα δεδομένα τους όταν βρίσκονται στη χώρα τους, αλλά και τα καλύτερα οικονομικά πακέτα όταν βρίσκονται εκτός της χώρας τους, μέσω των εκεί παρόχων, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσουν τη SIM κάρτα.

 

Το Moto G5 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass, ενώ το Moto G5 Plus έχει λίγο μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης, στις 5,2 ίντσες. Το Moto G5 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 430 SoC, που ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz και υποστηρίζεται από 2 Gb RAM και 16 Gb ή 32 Gb επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5 Megapixels με f/2.2. H κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με μεγαλύτερο διάφραγμα (f/2.0) και αυτόματη εστίαση που αναγνωρίζει τα πρόσωπα και κλειδώνει πάνω τους. Η μπαταρία του είναι 2.800 mAh. Επίσης, ενσωματώνει και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Το Moto G5 Plus ακολουθεί το ίδιο σχεδιαστικό ύφος, αλλά έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, που ξεκινούν από τη διαγώνιο της οθόνης και φτάνουν στο εσωτερικό και το system-on-chip, όπου έχει χρησιμοποιηθεί το Snapdragon 625 με οκταπύρηνο επεξεργαστή 2,0GHz. Το Moto G5 Plus θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: με 2 Gb RAM και 32 Gb αποθηκευτικού χώρου, καθώς και με 4 και 64 Gb – και στις δύο περιπτώσεις είναι επεκτάσιμος.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα