Ο Στίβεν Χόκινγκ έχει το χάπι που θα διπλασιάσει το IQ σας

Ο Στίβεν Χόκινγκ έχει το χάπι που θα διπλασιάσει το IQ σας

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ αναφέρθηκε σε ένα χάπι που τονώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και βοηθά όποιον το χρησιμοποιήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο 100% της εγκεφαλικής του λειτουργίας

Ο Στίβεν Χόκινγκ, καθηγητής φυσικής στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, μίλησε στο CNN για ένα συμπλήρωμα διατροφή που τον βοηθά να διατηρεί την υψηλή διαύγεια. Όπως είπε το “έξυπνο σκεύασμα” ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, ενώ ενδυναμώνει το φλοιό του εγκεφάλου συμβάλλοντας στην τόνωση της μνήμης.

Ο καθηγητής που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξήγησε πως το μυαλό του λειτουργεί καλύτερα από ποτέ, η σκέψη του είναι πιο καθαρή και μπορεί να εστιάσει σε ζητήματα που τον απασχολούν σε μεγάλο βαθμό χάρη στο Intelligex. Ο ίδιος πρόσθεσε: Το μυαλό είναι όπως οι μύες. Πρέπει να τον εξασκείς και να χρησιμοποιείς συμπληρώματα, αντίστοιχα με εκείνα των body builders, αλλά για τον εγκέφαλο. Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ ώστε να ενισχύσω τις νοητικές μου ικανότητες”.

Τι ακριβώς είναι όμως το θαυματουργό χάπι;

Εδώ και δέκα χρόνια, μια ομάδα ειδικών επιστημόνων του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, εργάζεται ώστε να παρασκευάσει ένα φυσικό συμπλήρωμα που μπορεί να τονώσει το IQ. Οι επιστήμονες αυτές ισχυρίζονται σήμερα πως έχουν καταλήξει σε επίτευγμα ζωής. Όπως ισχυρίζονται πρόκειται για το συμπλήρωμα που βελτιώνει τη μνήμη, τονώνει την προσοχή και αυξάνει τη συγκέντρωση.

 

“Περιλαμβάνει όλα τα συστατικά, βιταμίνες και στοιχεία που χρειάζεται ο εγκέφαλος, ώστε να παρουσιάσει βελτίωση σε όλες τις πτυχές της γνωστικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της βραχείας και της μνήμης μακράς διάρκειας. Προσφέρει συγκέντρωση, ενέργεια και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων σε μια συνολική εγκεφαλική απόδοση” αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας του Χάρβαρντ, Δρ. Ρόζενχαουζ.

“Από τη στιγμή που το χρησιμοποίησα, ξεκίνησα να δουλεύω. Αναπάντεχα, ένιωσα σαν να είχε αναιρεθεί ένα “μαύρο σύννεφο” από μπροστά μου. Ήμουν πιο συγκεντρωμένος, είχα περισσότερη ενέργεια και βίωνα νοητική διαύγεια που δεν είχα νιώσε ποτέ ξανά” αναφέρει ένας από τους ανθρώπους που το δοκίμασαν.

Είναι το χάπι κατάλληλο για τους… κοινούς θνητούς;

Τα νέα μοιάζουν εντυπωσιακά, μπορούν όμως να εφαρμοστούν στην πράξη; Η πατέντα του συμπληρώματος έχει ήδη εξαγοραστεί από φαρμακευτικές εταιρίες, οι οποίες και μπορούν να παρέχουν προμήθειες για ένα περιορισμένο διάστημα τριών μηνών. Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι και τα στελέχη του CNN, που προσπάθησαν να το προμηθευτούν για να το δοκιμάσουν στην πράξη, έπρεπε να μπουν σε λίστα αναμονής για δύο εβδομάδες, ενώ κάθε κουτί από τα θαυματουργά χαπάκια κοστίζει 300 δολάρια.

Αν και δεν μοιάζει με κάποιο επτασφράγιστο μυστικό για ελάχιστους και προνομιούχου, όπως στην ταινία “Limitless” (Απόλυτη ευφυΐα) με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, προς το παρόν η τιμή, αλλά και τα αποθέματα του θαυματουργού σκευάσματος μοιάζουν απαγορευτικές συνθηκές για να γίνει ο κόσμος πιο… έξυπνος!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα