PlayStation 5: Τι πρέπει να γίνει για να το έχουμε μέσα στο 2019

PlayStation 5: Τι πρέπει να γίνει για να το έχουμε μέσα στο 2019

Η Sony θα προχωρήσει στην κυκλοφορία του PlayStation 5 αν καταφέρει να επιτύχει ένα πράγμα.

Το PlayStation 4 είναι η κυρίαρχη παιχνιδομηχανή στον κόσμο. Σύμφωνα με το StatCounter, η κονσόλα της Sony κατέχει το 62.59% της αγοράς -το Xbox One είναι δεύτερο, με ποσοστό 32.2%.

Παρ’ όλα αυτά, η Sony έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει την επόμενη έκδοση PlayStation 5 το 2019! Για να περάσει από το PS3 στο PS4 μεσολάβησαν επτά χρόνια. Το 2013, όταν πήρατε στο σπίτι το PlayStation 4, η εταιρία είχε εκδόσει και μια βελτιωμένη έκδοση, όπως και κονσόλα που υποστήριζε το 4Κ παιχνίδι. Από ό,τι φαίνεται το PS4 Pro δεν θα γιορτάζει πολλά περισσότερα γενέθλια, με την ιαπωνική εταιρία να ‘χει μαρκάρει το 2019 ως χρονιά της αλλαγής. Αρκεί να καταφέρει να βρει μέσα στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα, ένα εξάρτημα που είναι απαραίτητο, για την παραγωγή. Aν τα καταφέρει, το νέο μηχάνημα θα βγει στην κυκλοφορία τον Δεκέμβρη του 2019. Διαφορετικά, η παραγωγή θα μεταφερθεί στο 2020.

 

To προϊόν που κάνει την ιστορία δύσκολη είναι ο αριθμός των μονολιθικών κεραμικών πυκνωτών (χρησιμοποιείται σε smartphones, σε αυτοκίνητα, ακόμα και σε κάρτες) που θα επαρκεί, για να καλυφθούν οι ανάγκες. Αυτοί οι πυκνωτές δεν υπάρχουν διαθέσιμοι σε τεράστιες ποσότητες.  Επισήμως η Sony δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Μέχρι τότε υπάρχει η έκθεση της Ace Economic Research Institute, με έδρα στην Osaka, που αναφέρει ως έτος κυκλοφορίας του PS5 το 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα