Razer Viper: Το νέο gaming mouse της εταιρείας με οπτικούς διακόπτες

Razer Viper: Το νέο gaming mouse της εταιρείας με οπτικούς διακόπτες
Techgear.gr

Ο σχεδιασμός του έχει γίνει με γνώμονα την ταχύτητα και την ακρίβεια, με κορυφαίο χαρακτηριστικό του τους νέους οπτικούς διακόπτες που προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Η Razer παρουσιάζει το νέο gaming mouse με ονομασία Viper, το οποίο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με επαγγελματίες παίκτες eSports για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις τους.

Ο σχεδιασμός του Razer Viper έχει γίνει με γνώμονα την ταχύτητα και την ακρίβεια, με κορυφαίο χαρακτηριστικό του τους νέους οπτικούς διακόπτες που προσφέρουν 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς μηχανικούς διακόπτες. Η αποστολή του σήματος για την εντολή στον υπολογιστή γίνεται μέσω ακτινοβολίας υπερύθρων για άμεση απόκριση, επομένως, δεν υπάρχει το επονομαζόμενο “debounce delay” των μηχανικών διακοπτών (η καθυστέρηση στην επαναφορά του διακόπτη μετά το πάτημα).

Όπως αναφέρει το Techgear.gr εκτός από την ταχύτητα, οι οπτικοί διακόπτες είναι σημαντικά πιο ανθεκτικοί, με τη Razer να κάνει λόγο για 70 εκατομμύρια clicks, δηλαδή 20 εκατ. περισσότερα clicks σε σύγκριση με ό,τι ισχύει σήμερα. Ο Taco, γνωστός επαγγελματίας του CS:GO, χρησιμοποιεί ένα πρωτότυπο Razer Viper εδώ και περίπου έναν χρόνο και αναφέρει ότι το αισθάνεται πολύ πιο ομαλό και γρήγορο στη χρήση.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, το Razer Viper είναι ένα από τα ελαφρύτερα gaming mouse της αγοράς με βάρος μόλις 69gr και διαθέτει το Razer SpeedFlex καλώδιο για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση χωρίς μπερδέματα. Στο εσωτερικό του υπάρχει οπτικός αισθητήρας 5G 16.000DPI για τρομερή ακρίβεια της τάξεως των 450 inch/sec. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν με αυτές τις ρυθμίσεις μέσω του λογισμικού Synapse της Razer και να αποθηκεύουν τις επιλογές τους στο ίδιο του mouse. Τέλος, το Razer Viper διαθέτει 8 κουμπιά με δυνατότητα προγραμματισμού για εκτέλεσε δευτερευουσών λειτουργιών.

Techgear.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα