Sony IMX686: Πρώτο teaser με λήψεις από τον νέο αισθητήρα για smartphones

Sony IMX686: Πρώτο teaser με λήψεις από τον νέο αισθητήρα για smartphones
Youtube @Sparrows News

Το teaser που δημοσιεύθηκε από τη Sony σίγουρα αποτελεί ένδειξη ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο, ενώ μπορούμε να υποθέσουμε για την ανάλυση του αισθητήρα ότι είναι 60MP ή 64MP.

Η Sony μπορεί να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά στις πωλήσεις των smartphones της, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της στον τομέα των αισθητήρων για τις κάμερες, αφού χρησιμοποιούνται σε δεκάδες μοντέλα πολλών κατασκευαστών.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, άλλωστε, ότι ακόμη και οι μη εξοικειωμένοι με την τεχνολογία να έχουν ακούσει τον τελευταίο χρόνο για τον αισθητήρα 48MP Sony IMX586 που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις διατάξεις πολλών camera modules.

Σειρά θα πάρει ο νέος αισθητήρας Sony IMX686, για τον οποίο η εταιρεία δημοσίευσε ένα πρώτο teaser video όπου μπορεί να μην αναφέρει την ανάλυση του, ωστόσο, συμπεριλαμβάνει πολλές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με τη βοήθεια του. Πάντως, η ανάλυση του αισθητήρα λέγεται ότι θα είναι 60MP ή 64MP.

Το teaser αποτελεί σαφέστατα ένδειξη ότι σύντομα θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Sony IMX686 και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε αναλυτικά για τις δυνατότητές του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα