Το 5G διευκολύνει κάθε επιχείρηση και επιχειρηματία περισσότερο από ποτέ

Το 5G διευκολύνει κάθε επιχείρηση και επιχειρηματία περισσότερο από ποτέ

Από τον Gamer μέχρι τον Travel Blogger και από τον δημοσιογράφο μέχρι τον ιδιοκτήτη E-shop, το 5G καινοτομεί και διευκολύνει κάθε είδους επάγγελμα.

Οι τηλεπικοινωνιακές υποδομές αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων — από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν έως τον τρόπο με τον οποίο ζουν και εργάζονται. Η ψηφιοποίηση μπορεί να παρέχει λύσεις για πολλές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις, εργαζόμενοι αλλά και πολίτες.

Είναι καιρός τώρα που η δυσκολία της επικοινωνίας και έλλειψη Ίντερνετ αποτελούν παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον που ζούμε όμως, όλα πραγματοποιούνται με μια κίνηση του χεριού σου, από το κινητό σου, το pad σου, το laptop σου. Στο παρόν και στο μέλλον που το 5G είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και έχει εξελίξει όλη την ανθρωπότητα προς το καλύτερο λόγω της ενημέρωσης, της προσβασιμότητας και της ψυχαγωγίας που σου προσφέρει. Πλέον ολόκληρες επιχειρήσεις και εργασίες στήνονται καθαρά στο διαδικτυακό κόσμο. Το 5G είναι κατασκευασμένο, ρυθμισμένο για εσένα, την επιχείρηση σου, το χόμπι σου και τη ζωή σου. Καλώς ορίσατε στο μέλλον. Καλώς ορίσατε στο 5G.

Μέσω της εύκολης προσβασιμότητας, της απίστευτα γρήγορης ταχύτητας και του πιο χαμηλού Latency που έχει δει η Ελλάδα, το 5G είναι αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε επιχειρηματία, gamer ή blogger. Ένα κομμάτι το οποίο γίνεται εφάμιλλο πια με κάθε επάγγελμα στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμεσότητα, γρήγορη επικοινωνία με όλους τους πελάτες και συνεργάτες, απεριόριστη συνδεσιμότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, πανεύκολη χρήση για όλα τα θέλω των πελατών, ανταγωνιστικότητα, προετοιμασία και πάνω απ’ όλα στήριξη και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ειδικά στην Ελλάδα είναι αξιοθαύμαστη η ανάπτυξη του 5G. Με το εκτεταμένο πλάνο επενδύσεων των παρόχων που πλησιάζει τα 7δις € για κινητή και σταθερή ευρυζωνικότητα, το 5G στην Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η χώρα μας διακρίνεται επίσης, στη διάθεση του φάσματος (5G readiness) αλλά και στην κάλυψη του δικτύου 5G που φτάνει το 66% διαθέτοντας μάλιστα ένα από τα πιο γρήγορα δίκτυα 5G πανευρωπαϊκά ξεκλειδώνοντας απεριόριστες δυνατότητες για όλους.

Παράλληλα, η διαθεσιμότητα ευρυζωνικών υποδομών (κινητών και σταθερών) εξασφαλίζει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός ευρύτερου οικοσυστήματος, στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας, και το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τον ρόλο που η νέα τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας θα έχει στην καθημερινή ζωή των πολιτών, τη λειτουργία και παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, την οικονομία και την ευρύτερα την κοινωνία. Ας δούμε μερικά από αυτά τα παραδείγματα εν δράσει.

Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι ένα από τα πιο απαιτητικά, όσον αφορά στην ενημέρωση και τη διαρκή γνώση της επικαιρότητας. Με το 5G και με μια κίνηση του χεριού σου στο κινητό, μπορείς να ενημερώνεσαι συνεχώς, οπού και αν βρίσκεσαι για τα τελευταία γεγονότα στον αθλητισμό, στη πολίτικη και στη ψυχαγωγία.

Έκτος όμως από την ενημέρωση την οποία χρειάζεται να έχει, μπορεί εύκολα με το 5G να συντάσσει και να κυκλοφορεί την είδηση πρώτος από όλους, από το κινητό του, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, διευκολύνοντας το επάγγελμα της δημοσιογραφίας στο μέγιστο, μια διευκόλυνση που οι προηγούμενες γενιές δημοσιογράφων δεν είχαν ποτέ και δη μια τέτοια τεχνολογία στα χεριά τους, οπως αυτη του 5G.

Τις ίδιες απαιτήσεις έχει και ένας Gamer.

Το Gaming έχει ξεφύγει πια από μια απλή κονσόλα η ένα PC μέσα στο σπίτι σου. Το 5G προσφέρει το χαμηλότερο latency που έχει γνωρίσει τεχνολογικά ο άνθρωπος, πανίσχυρες και γρήγορες ταχύτητες που του επιτρέπουν να παίξει από οποιαδήποτε πλευρά της Ελλάδας η ακόμα και να streamαρει ό,τι θέλει. Από παιχνίδια στο κινητό μέχρι και το VR Mobile Gaming που ανεβαίνει επίπεδο χάρη στο 5G.

Για περισσότερο από έναν αιώνα οι τεχνολογίες μας έχουν μεταμορφώσει κάθε τομέα της κοινωνίας. Μέσω της έρευνας, η ψηφιοποίηση των οικοσυστημάτων της επιστήμης και της βιομηχανίας και φυσικά η χρήση του 5G μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής πρόκλησης. Το 5G είναι ένα βασικό εργαλείο στην καταγραφή πεζοπορικών χαρτών ενώ βοηθά σε έναν κόσμο απεριόριστης συνδεσιμότητας που σέβεται το περιβάλλον. Σε ένα κόσμο που η κλιματική αλλαγή μας χτυπά επικίνδυνα την πόρτα ο σεβασμός πρέπει να είναι και ευτυχώς είναι προτεραιότητα.

Τα ταξίδια και ο τουριστικός τομέας είναι άρρητα συνδεδεμένοι με τη ζωή του Έλληνα. Έτσι και ένας Travel blogger θέλει να έχει πάντα τη καλύτερη δυνατή ταχύτητα ώστε να ανεβάζει τις εμπειρίες του για να τις απολαμβάνει όλος ο κόσμος μέσω των social media του η κάποιας streaming πλατφόρμας. Το 5G εξασφαλίζει φωτογραφίες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που μπορούν να δημοσιευθούν χωρίς να αλλοιωθούν και να μοιραστούν με τρομερές ταχύτητες. Κι όλα αυτά μόνο με μια κίνηση στο κινητό. Από παντού. Εύκολα, δημιουργικά και γρήγορα.

Τέλος, εκτός από το περιβαλλοντικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κομμάτι, το 5G βοηθά ολοκληρωτικά και στη ομαλή λειτουργία ενός eshop. Με γρήγορες ταχύτητες, ο κάθε πελάτης μπορεί να δημιουργεί, να δοκιμάσει και να ελέγχει το προϊόν το οποίο σκέφτεται να αγοράσει, χωρίς καν να πάει στο κατάστημα, από την άνεση του σπιτιού του. Το 5G όμως εκτός από τις διευκολύνσεις στον πελάτη λύνει και ένα μεγάλο πρόβλημα για τον εκάστοτε καταστηματάρχη η έμπορο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα πια, ακόμα και αν δεν βρίσκεται στο χώρο εργασίας του, να οργανώνει και να ελέγχει όλες τις πωλήσεις του καταστήματος του μέσα από το κινητό του αλλά και να προετοιμάζεται για οτιδήποτε έχει να κάνει με την εργασία του.

Αυτά τα πέντε παραδείγματα εργασιών δεν είναι τα μονά τα οποία επωφελούνται από τη τεχνολογία 5G. Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων των Ελλήνων και σχεδόν όλα τα επαγγέλματα συνδέονται με το Ίντερνετ για διευκόλυνση και αμεσότητα. Το 5G όχι μόνο βοηθά περιβαντολλογικά σε κάθε επάγγελμα, αλλά διευρύνει και τους ορίζοντες του, προσφέροντας την πιο γρήγορη σύνδεση όλων των εποχών, από παντού. Στη συσκευή σου, στο χέρι σου. Το παρόν και το μέλλον είναι εδώ. Με το 5G.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα