Το Facebook στο πλευρό της Βούλας Παπαχρήστου

Το Facebook στο πλευρό της Βούλας Παπαχρήστου

Λίγα λεπτά μετά την είδηση αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες, εξαιτίας του ρατσιστικού σχολίου στο twitter, υποστηρικτές της συσπειρώθηκαν σε επίσημες ιστοσελίδες συμπαράστασης. Απαντήστε στο γκάλοπ του NEWS 247

Μετά το σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο με αφορμή το ρατσιστικό σχόλιο που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η αθλήτρια της ελληνικής ομάδας στίβου, Βούλα Παπαχρήστου, υποστηρικτές από όλη την Ελλάδα έσπευσαν να δημιουργήσουν επίσημες ιστοσελίδες στο facebook, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους με την βαριά ποινή αποκλεισμού που τελικά της επεβλήθη.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέφρασε με ανακοίνωση της την έντονη δυσαρεσκεία της για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το θέμα της αθλήτριας του συλλόγου, ενώ αρκετοί πολίτες κάνουν λόγο σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τον άδικο αποκλεισμό.

ADVERTISING

Σε μία από τις επίσημες ιστοσελίδες συμπαράστασης, ο διαχειριστής αναφέρει : "Ελάτε να μαζευτούμε 10.000.000 Έλληνες στη σελίδα υποστήριξης της Βούλας μας. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την Αθλήτρια μας και ας δηλώσουμε την αντίθεση μας για τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες'.

Άλλος λογαριασμός που δημιουργήθηκε για χάριν της αθλήτριας , τονίζει: "Προσκαλέστε όλους τους φίλους σας και κοινοποιήστε την σελίδα στο προφίλ σας παρακαλώ.  Ελάτε να στηρίξουμε την Αθλήτρια. Όλοι μαζί μπορούμε....", ενώ ήδη μετρά 222 οπαδούς.

Σε τρίτο κατά σειρά λογαριασμό, με τον τίτλο "Βούλα Παπαχρήστου, είμαστε μαζί σου! Επαναφορά στους αγώνες" επισημαίνεται ότι "Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!! Αν το έλεγε κανένας Λαζοπουλος αυτό, θα είχαν πεθάνει όλοι στο γέλιο".

Ο εν λόγω λογαριασμός μετρά ήδη 439 μέλη.

Το ΝΕWS 247 ζητά τη γνώμη σας

Στα πλαίσια του διχασμού της κοινής γνώμης για το αν θα έπρεπε η Βούλα Παπαχρήστου να αποκλειστεί από τους αγώνες του Λονδίνου ή όχι, το NEWS 247 διεξάγει σφυγμομέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα στο facebook , προκειμένου να διαπιστώσουμε ποια είναι πραγματικά η δική σας γνώμη.

Μέχρι στιγμής, το προβάδισμα κατέχουν όσοι πιστεύουν ότι δεν έπρεπε να αποκλειστεί.

Εάν δεν έχετε ακόμα συμμετάσχει στο γκάλοπ του NEWS 247, σπεύσατε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες
SHARE:

24Media Network