Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγραφε: “HUAWEI MatePad 11”

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγραφε: “HUAWEI MatePad 11”

Οι γιορτές είναι επιτέλους εδώ και η ζεστασιά των Χριστουγέννων έχει απλωθεί πάνω από πόλεις και χωριά. Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν με λαχτάρα να πάρουν στα χέρια τους δώρα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και να χαρίσουν τα δικά τους.

Μπορεί η απόφαση για την επιλογή δώρου να είναι για κάποιους μια αποστολή δύσκολη, όμως η HUAWEI είναι για μια ακόμη φορά εδώ και σου προσφέρει την καλύτερη πρόταση για δώρο φέτος τα Χριστούγεννα με το εκπληκτικό «HUAWEIMatePad 11».

Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στην κορυφαία σειρά tablet της HUAWEΙ, που μόλις κατέφθασε στην ελληνική αγορά και είναι το πρώτο tablet που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει refreshrate 120 Hz, για πιο εντυπωσιακά γραφικά και πιο γρήγορη απόκριση από ποτέ.

Με τη δύναμη του HarmonyOS 2 και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ζήλευε ένα laptop, το MatePad 11 είναι ένα “έξυπνο” πολυεργαλείο που ξεπερνά τα στενά όρια του tablet και μπορεί να ικανοποιήσει περισσότερες ανάγκες από όσες μπορείς να φανταστείς ότι χωράνε σε μια τόσο μικρή συσκευή.

Ένα “έξυπνο γραφείο” που μπορείς να το μεταφέρεις παντού

Με το MatePad 11 μπορείς να δουλεύεις πραγματικά από παντού με ευρύτερη κάλυψη, καλύτερο σήμα και πιο σταθερές συνδέσεις που σου προσφέρει το ενσωματωμένο πρωτόκκολο Wi-Fi 6.

Αν είσαι απ’ αυτούς που δεν περνάει μέρα χωρίς multitasking, η έξυπνη μηχανή προγραμματισμού πολλαπλών καναλιών μπορεί να μειώσει το χρόνο ολοκλήρωσης του συστήματος ακόμη και όταν εκτελείς πολλές εφαρμογές. Το τσιπ QuakomnSnapdragon 865 7 nm είναι αυτό που θα σου εξασφαλίσει ομαλή απόδοση.

Παράλληλα, το MatePad 11 σου προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας στις 12 ώρες για να περάσεις την ημέρα σου χωρίς άγχος χάρη στην τεχνολογία προσαρμογής ρυθμού των καρέ.

Απεριόριστες δυνατότητες για να ξεδιπλώσεις όλα τα χόμπι σου

Μέσα από το εντυπωσιακό του refreshrate στα 120 hz, το MatePad 11 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός ψυχαγωγίας για gaming, ταινίες, σειρές και μουσική.

Με τη χρωματική γκάμα DCI-P32 κάνει την οθόνη ακόμα πλουσιότερη για να τη γεμίσεις με τις δημιουργικές σου ιδέες, ενώ η γραφίδα του HUAWEIMatePad 11 θα σου δώσει την ευκαιρία να μετατρέψεις κάθε σου έμπνευση σε πραγματικότητα.

Η παρακολούθηση μιας ταινίας γίνεται ανεπανάληπτη, ενώ αν είσαι gamer η εμπειρία θα είναι τόσο ζωντανή που δε θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Είσαι έτοιμος για μια συναρπαστική εμπειρία ήχου με ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων και τεσσάρων καναλιών; Το ισχυρό ενσωματωμένο ηχοσύστημα προσφέρει γεμάτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί από τους εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon, διασφαλίζοντας ότι οι ήχοι που παράγονται από τα ηχεία είναι πιστοί στο υλικό προέλευσης.

Ακόμα, μπορείς να ανεβάσεις τις δυνατότητές του με μια οργανωμένη νέα επιφάνεια εργασίας. Το HUAWEI MatePad 11 εφαρμόζεται με το ποντίκι και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο HUAWEI, το οποίο διαθέτει απόσταση ταξιδιού με κλειδί 1,3 mm, κομψή και άνετη πληκτρολόγηση. Παράλληλα, μετέτρεψε την έμπνευσή σου σε πραγματικότητα με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς). Καταγράφει κάθε απόχρωση της κίνησής σας με μηδενική καθυστέρηση 2ms4. Κρατήστε σημειώσεις, απαντήστε σε μηνύματα, δημιουργήστε σχολιασμούς και σχεδιάστε τέλεια διαγράμματα, όλα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση.

Tο HUAWEI MatePad 11 διατίθεται με δώρο το Magnetic Keyboard έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες γα τα προϊόντα, μπορείς να βρεις στο: https://consumer.huawei.com/gr/, για εύκολες και γρήγορες αγορές μπορείς να επισκεφτείς το huaweistore.gr. δες ακόμα εδώ: Facebook: HuaweimobileGR, Instagram: huaweimobilegr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα