Το Huawei Mate 20 Pro και πάλι στη λίστα των συσκευών για το Android Q

Το Huawei Mate 20 Pro και πάλι στη λίστα των συσκευών για το Android Q
TECHGEAR.GR

Tο Huawei Mate 20 Pro ίσως προλάβει οριακά να λάβει την αναβάθμιση στην επόμενη μεγάλη έκδοση του Android OS, αλλά η επόμενη γενιά θα κυκλοφορήσει με το λειτουργικό σύστημα της κινέζικης εταιρείας.

Σαν να γυρίζει η κατάσταση για τη Huawei τις τελευταίες ώρες. Μετά την επαναφορά της στις λίστες των οργανισμών Wi-Fi Alliance, SD Association και Bluetooth SIG, ήρθε η σειρά της Google να επαναφέρει το Huawei Mate 20 Pro στη λίστα με τις συσκευές για το πρόγραμμα Android Q beta.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, η Google δεν έχει δηλώσει κάτι επίσημα για την κίνηση της, επομένως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως έχει αλλάξει κάτι ή αν απλά επανήλθε στη λίστα του Android Q για αυτές τις 90 ημέρες χάριτος που λήγουν στις 19 Αυγούστου. Αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, τότε το Huawei Mate 20 Pro ίσως προλάβει οριακά να λάβει την αναβάθμιση στην επόμενη μεγάλη έκδοση του Android OS, αλλά η επόμενη γενιά (Huawei Mate 30) θα κυκλοφορήσει με το λειτουργικό σύστημα της κινέζικης εταιρείας.

ADVERTISING

Είναι εξίσου πιθανό η όλη κατάσταση να "ξεφουσκώσει" απότομα σε περίπτωση που τα βρουν η Κίνα με τις ΗΠΑ, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Trump έχει δηλώσει πως θα χρησιμοποιήσει τη Huawei ως όρο διαπραγμάτευσης για μια νέα εμπορική συμφωνία.

Πηγή: 

Techgear.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Huawei
SHARE:

24Media Network