Το One UI 2.0 της Samsung θα έρθει με την έλευση του Android Q

Το One UI 2.0 της Samsung θα έρθει με την έλευση του Android Q
Techgear.gr

Στα χαρακτηριστικά του ίσως δούμε τις νέες λειτουργίες του Digital Wellbeing που αποκάλυψε η Google στο συνέδριο Google I/O 2019, όπως το νέο Focus Mode για ελαχιστοποίηση των εισερχόμενων ειδοποιήσεων και άλλων ενοχλήσεων όταν το ενεργοποιεί ο χρήστης.

Μια αναφορά της ιστοσελίδας SamMobile έρχεται να ρίξει περισσότερο φως σχετικά με την επόμενη μεγάλη έκδοση του One UI της Samsung. Σύμφωνα με την πηγή, η κορεάτικη εταιρεία θα λανσάρει το One UI 2.0 στις συσκευές της με την έλευση του Android Q, κάτι που περιμένουμε στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει μαζί του το One UI 2.0, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, αλλά το SamMobile αναφέρει πως θα δούμε τις νέες λειτουργίες του Digital Wellbeing που αποκάλυψε η Google στο συνέδριο Google I/O 2019 τον περασμένο Μάιο, όπως το νέο Focus Mode για ελαχιστοποίηση των εισερχόμενων ειδοποιήσεων και άλλων ενοχλήσεων όταν το ενεργοποιεί ο χρήστης. Δύσκολα, ωστόσο, θα δούμε αλλαγές που να αφορούν την εμφάνιση του.

Αν θα έπρεπε να κάνουμε μια πρόβλεψη για τη διανομή του One UI 2.0, θα ποντάραμε ότι θα έρθει πρώτα στο Samsung Galaxy Note10 που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Αυγούστου και αργότερα θα ακολουθήσουν τα Samsung Galaxy S10 και τα upper mid-range μοντέλα της σειράς Galaxy A.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα