Το smartphone που θα βγάλει τον creator από μέσα σου

Το smartphone που θα βγάλει τον creator από μέσα σου
UNSPLASH

Ανακάλυψε τις νέες δυνατότητες του Galaxy S23 Ultra και κάνε την κάθε σου στιγμή να μοιάζει με ταινία.

Η απελευθέρωση της δημιουργικότητας αποτελεί μια πρόκληση που περνά ολοένα και περισσότερο μέσα από τα smartphones, το καθημερινό πολυεργαλείο που μπορούμε να έχουμε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή μας. Τα Samsung Galaxy Smartphones ξεχωρίζουν βρίσκοντας συνέχεια νέους τρόπους να μας εκπλήξουν και να φέρουν το μέλλον της τεχνολογίας κοντά μας, παρέχοντας ευρηματικές δυνατότητες και ποιότητα.

Τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτούν μια νέα εποχή της απόλυτης εμπειρίας των premium τηλεφώνων Samsung Galaxy. Τα χαρακτηριστικά τουςδίνουν στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους. Ειδικά, μάλιστα, για έναν content creator, ξεδιπλώνεται μια βεντάλια νέων δυνατοτήτων για να ενισχύσει τις δημιουργικές του ιδέες με ποιότητα, ταχύτητα και ευελιξία.

Η ανάλυση της κάμερας του Galaxy S23 Ultra προσφέρει μια ευκρίνεια που δεν έχει υπάρξει ξανά σε Samsung Galaxy. Τώρα πια, μπορείς να τραβήξεις κινηματογραφικού επιπέδου φωτογραφίες και βίντεο από το σούρουπο μέχρι το ξημέρωμα. Ο πιο προηγμένος αισθητήρας κάμερας και ο ταχύτατος επεξεργαστής του Galaxy S23 Ultra, Snapdragon 8 Gen2, προσαρμόζουν τον χαμηλό φωτισμό και μειώνουν το θόρυβο, ενώ ο φακός της κάμερας καθαρίζει τη λήψη μειώνοντας την αντανάκλαση.

Το βάθος και η διάσταση είναι από τα δυνατά σημεία της επαγγελματικού επιπέδου κάμερας, με αποτέλεσμα να σου δίνει τη δυνατότητα να θολώσεις απαλά το φόντο για να εστιάσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας τις λεπτομέρειες να λάμψουν. Εκεί που βέβαια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, είναι όταν το smartphone σου αποτελεί το εργαλείο της δουλειάς σου.

Αν η φωτογραφία αποτελεί τον τρόπο έκφρασής σου, το Galaxy S23 Ultra είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις την πολλαπλή έκθεση. Μπορείς να τραβήξεις έως και εννέα καρέ απανωτά και στη συνέχεια συγκεντρώνοντάς τα να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης που θα αποτυπώνει την φινέτσα και την λεπτομέρεια. Ακόμη, ένας έναστρος ουρανός μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε έργο τέχνης, ενεργοποιώντας το Hyperlapse για να καταγράψεις νυχτερινές κινήσεις με έντονη ευκρίνεια, επιταχύνοντάς τες στο post για να εμφανίσεις λεπτά πλάνων σε εκπληκτικά δευτερόλεπτα.

Το Astrophotography είναι η αγαπημένη δυνατότητα που έχει το smartphone για τον Γιάννη, που το κρυφό του πάθος είναι να καταγράφει τα αστέρια. Ο πιο προηγμένος αισθητήρας κάμερας μαζί με τον ταχύτερο επεξεργαστή σε Samsung Galaxy προσαρμόζουν τον χαμηλό φωτισμό, μειώνουν τον θόρυβο και καθαρίζουν τη λήψη μειώνοντας την αντανάκλαση.

Η Μαρία που είναι travel blogger, είναι ιδιαίτερα απαιτητική ειδικά όταν έχει να κάνει με το περιεχόμενο που μοιράζεται real time από τα ταξίδια της. Γι’ αυτό και το Galaxy S23 Ultra είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόταν. Με το Expert RAW μπορεί να επεξεργαστεί το υλικό της άμεσα και εύκολα προτού το ανεβάσει. Ένα ακόμη πολύτιμο για εκείνη χαρακτηριστικό, είναι το ότι το Galaxy S23 Ultra διαθέτει το πιο σταθερό βίντεο των Samsung Galaxy σε χαμηλό φωτισμό με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και τεχνολογία μείωσης θορύβου που διατηρεί τις σκηνές και τις κάνει να δείχνουν σαν να είναι βγαλμένες από ταινία.

UNSPLASH

Το Galaxy S23 Ultra δεν θα μπορούσε να αφήνει εκτός και το gaming, που πέρα από δημοφιλή δραστηριότητα αποτελεί πλέον και επάγγελμα για ανθρώπους όπως ο Μάνος. Για εκείνον, η ποιότητα της εμπειρίας gaming μπορεί να επηρεάσει την έκβαση ενός παιχνιδιού και κατά συνέπεια τη δουλειά του gamer. Από τότε που πήρε το Galaxy S23 Ultra στα χέρια του αφοσιώνεται στο παιχνίδι χωρίς περισπασμούς.

Κι αυτό γιατί του προσφέρει βέλτιστη απόδοση χάρη στην εξαιρετικά ομαλή οθόνη 120 Hz, στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας, στη γρήγορη φόρτιση, στο Snapdragon 8 Gen2 που εξασφαλίζει καλύτερο στριμάρισμα καθώς επίσης και στην προστασία για ξεκούραστα μάτια και χαμηλό φωτισμό, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνολική εμπειρία του gaming.

UNSPLASH

Το Galaxy S23 Ultra είναι η επική εμπειρία smartphone, υψηλής ποιότητας που προσφέρει η σειρά S, επανασχεδιασμένη για να καλύψει διαφορετικές απαιτήσεις και έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Για καλλιτέχνες, content creators, gamers – και όχι μόνο – το smartphone αυτό έχει σχεδιαστεί για να δώσει στον καθένα την δυνατότητα να κάνει την καθημερινότητά του φαντασμαγορική.

Το νέο Galaxy S23 Ultra θα ξεκλειδώσει την πιο δημιουργική πλευρά σου, αποτύπωσέ την.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα