ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας Αυτοκινήτων.

Πότε παραγράφονται οφειλές από τέλη κυκλοφορίας

Πότε παραγράφονται οφειλές από τέλη κυκλοφορίας

Με βάση την αρχή της αναλογικότητας το ΣτΕ αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αναζητούνται χρέη από τέλη κυκλοφορίας, που δεν έχουν βεβαιωθεί, μετά την παρέλευση 5ετίας από τη λήξη του ημερολογιακού έτους, για το οποίο αυτά οφείλονται.

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Λήγουν οι προθεσμίες για τέλη κυκλοφορίας και επίδομα θέρμανσης - Τι ισχύει για τα ενοίκια

Κλείνουν σήμερα οι προθεσμίες για επιδόματα θέρμανσης, αποζημιώσεις ενοικίων και τέλη κυκλοφορίας οχημάτων. Έρχονται πρόστιμα. Όσα πρέπει να ξέρετε.

Αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας

Ακινησία ή τέλη κυκλοφορίας: Τελευταία εβδομάδα για πληρωμές ή "ψηφιακές" καταθέσεις πινακίδων

Εκπνέει η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας. Με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει η πληρωμή. Πώς μπορείτε να καταθέσετε πινακίδες εξ αποστάσεως.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Προετοιμασμένη η οικονομία για νέο lockdown - Τι θα ισχύσει για τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, αποδείξεις, τεκμήρια και επιταγές

Ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι η Κυβέρνηση μπορεί να καλύπτει μέρος των απωλειών όσων πλήττονται από την πανδημία, αλλά όχι το σύνολο. Τι δήλωσε για τις επιβαρύνσεις που έχουν οι φορολογούμενοι.

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας - Σκέψεις για παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια από την ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2021. Σκέψεις για παράταση της προθεσμίας ίσως και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2021. Δυνατότητα πληρωμής και με QR code.

Επιστροφή πινακίδων

Υψηλά τέλη κυκλοφορίας; Μόνη λύση η παράδοση πινακίδων ως την Τρίτη

Χιλιάδες αναμένεται να είναι και φέτος αυτοί που θα στηθούν στην ουρά της εφορίας για να παραδώσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας αδυνατώντας να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2020, μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Αυτοκίνητα. Φωτό αρχείου.

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Πότε λήγει η ημερομηνία καταβολής και τι ισχύει με τα πρόστιμα

Πόσα θα πληρώσουμε, ποιοι απαλλάσσονται. Πώς κυμαίνονται τα τέλη ανάλογα με τα κυβικά και το έτος κυκλοφορίας. Πώς μπορεί να γίνει η καταβολή τους και πώς γίνεται η εκτύπωση. Ποιοι απαλλάσσονται.

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet - Τι θα πληρώσουμε

Η πληρωμή των τελών έχει προθεσμία μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2019 και μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή e- banking αλλά και με πληρωμή σε γκισέ τράπεζας που επιβαρύνεται και με την ανάλογη προμήθεια.

Αυτοκίνητα στην Αθήνα

Τέλη κυκλοφορίας: Τι θα πληρώσουν οι οδηγοί και τι αλλάζει από το 2021

Τέλος στα σενάρια περί αύξησης των τελών κυκλοφορίας για φέτος έβαλε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής - Γιατί εξετάζεται μείωση της φορολογίας στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας, τι συνέβη με τα διόδια της Αττικής Οδού και τι θα γίνει με τα εισιτήρια στα ΜΜΜ.

Φωτογραφία αρχείου

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και για το 2019

Η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή έχει ως στόχο να δώσει κίνητρο στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι σε ακινησία, να προβούν σε άρση αυτής για το χρονικό διάστημα που επιθυμούν, καταβάλλοντας τα ανάλογα τέλη κυκλοφορίας.