ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας Αυτοκινήτων.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης

Προϋπολογισμός: Αύξηση 14,5% στα έσοδα από φόρους τον Απρίλιο

Τα έσοδα από φόρους ανήλθαν σε 16.081 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 1.789 εκατ. ευρώ ή 12,5% έναντι του στόχου που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2022 το πρώτο τετράμηνο του 2022.

Σωσίβιο για τον προϋπολογισμό τα έσοδα του Φεβρουαρίου από τα τέλη κυκλοφορίας

Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Έσοδα για το δημόσιο ταμείο αλλά και ευκαιρία σε 120.000 ιδιοκτήτες να άρουν την ακινησία των οχημάτων τους δίνει η ρύθμιση, που έχει γίνει κανόνας τα τελευταία χρόνια και αφορά την πληρωμής των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τα ειδοποιητήρια - Πώς θα καταθέσετε πινακίδες

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τα ειδοποιητήρια - Πώς θα καταθέσετε πινακίδες

Θέμα χρόνου η ανάρτηση των ειδοποιητηρίων για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Πώς διαμορφώνονται τα ποσά που θα πληρώσουμε, πώς γίνεται η ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Αυτοκίνητα στον δρόμο

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Σε τρεις "ταχύτητες" - Πότε θα αναρτηθούν

Με τη χρήση ατομικού QR Code και μέσω κινητού τηλεφώνου και mobile banking θα μπορούν εύκολα οι ιδιοκτήτες να εξοφλήσουν φέτος τα τέλη κυκλοφορίας για το 2022. Δυνατότητα για πληρωμή των τελών και μέσω των γνωστών "παραδοσιακών" τρόπων.

Πότε παραγράφονται οφειλές από τέλη κυκλοφορίας

Πότε παραγράφονται οφειλές από τέλη κυκλοφορίας

Με βάση την αρχή της αναλογικότητας το ΣτΕ αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αναζητούνται χρέη από τέλη κυκλοφορίας, που δεν έχουν βεβαιωθεί, μετά την παρέλευση 5ετίας από τη λήξη του ημερολογιακού έτους, για το οποίο αυτά οφείλονται.

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Λήγουν οι προθεσμίες για τέλη κυκλοφορίας και επίδομα θέρμανσης - Τι ισχύει για τα ενοίκια

Κλείνουν σήμερα οι προθεσμίες για επιδόματα θέρμανσης, αποζημιώσεις ενοικίων και τέλη κυκλοφορίας οχημάτων. Έρχονται πρόστιμα. Όσα πρέπει να ξέρετε.

Αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας

Ακινησία ή τέλη κυκλοφορίας: Τελευταία εβδομάδα για πληρωμές ή "ψηφιακές" καταθέσεις πινακίδων

Εκπνέει η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας. Με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει η πληρωμή. Πώς μπορείτε να καταθέσετε πινακίδες εξ αποστάσεως.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Προετοιμασμένη η οικονομία για νέο lockdown - Τι θα ισχύσει για τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, αποδείξεις, τεκμήρια και επιταγές

Ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι η Κυβέρνηση μπορεί να καλύπτει μέρος των απωλειών όσων πλήττονται από την πανδημία, αλλά όχι το σύνολο. Τι δήλωσε για τις επιβαρύνσεις που έχουν οι φορολογούμενοι.

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας - Σκέψεις για παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια από την ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2021. Σκέψεις για παράταση της προθεσμίας ίσως και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2021. Δυνατότητα πληρωμής και με QR code.