ΕΔΕ στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

ΕΔΕ στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Μετά τις καταγγελίες για ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και κλίνες, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος διέταξε ΕΔΕ για να εξακριβωθεί η πραγματική κατάσταση του νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Ο διοικητής της πρώτης υγειονομικής περιφέρειας διαπίστωσε πληρότητα κλινών και υγειονομικό υλικό

Ένορκη διοικητική εξέταση διενεργείται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, το οποίο κινδύνευσε την Τετάρτη να αναστείλει την εφημερία του, λόγω έλλειψης υγειονομικού υλικού και πληρότητας κλινών.

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για σαμποτάζ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς όπως είπε ο διοικητής της πρώτης υγειονομικής περιφέρειας διαπίστωσε πληρότητα κλινών και υγειονομικό υλικό.

Ο ίδιος χαρακτήρισε το περιστατικό ως υπονόμευση για το δημόσιο σύστημα Υγείας και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πορσίσματα ελέγχων.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ο έλεγχος που έγινε απέδειξε ότι υπήρχαν 37 κρεβάτια κενά και επάρκεια υγειονομικού υλικού στις αποθήκες. Μετά απ΄αυτό ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις σ΄αυτούς που είναι υπεύθυνοι, ενώ τέθηκε και πάλι σε εφημερία το νοσοκομείο.

“Παίζουν παιγνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού” είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, “κάποιοι εμφανίζουν κρίση εκεί που δεν υπάρχει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα