Θέατρο με αντιβιοτικά και γάλα αντί εισιτηρίου στο δήμο Παύλου Μελά

Θέατρο με αντιβιοτικά και γάλα αντί εισιτηρίου στο δήμο Παύλου Μελά

Με συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα και φάρμακα "πλήρωσαν" 2.000 πολίτες την είσοδο σε θεατρική παράσταση του δήμου Παύλου Μελά. Συγκεντρώθηκαν πάνω από τρεις τόνοι τροφίμων

Μήνυμα αλληλεγγύης και πολιτισμού έστειλαν πάνω από 2.000 πολίτες, οι οποίοι παρακολούθησαν το έργο που ανέβασε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη.

Οι θεατές πλήρωσαν εναλλακτικό εισιτήριο, αφήνοντας στα εκδοτήρια σακούλες με γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες αλλά και με ρούχα σε καλή κατάσταση, κουτιά με φάρμακα, αντιβιοτικά και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν και από τις 11 παραστάσεις έφτασαν τους τρεις τόνους και ήδη έχουν αρχίσει να μοιράζονται σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

"Με σύνθημα 'στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη' ενισχύουμε το Κέντρο Διάθεσης Ειδών & Τροφίμων του Δήμου μας καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη θεατρική μας ομάδα όσο και το κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν στο ραντεβού αλληλεγγύης και πολιτισμού του δήμου" δήλωσε ο δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Σπυριδούλα Αδαμοπούλου, επεσήμανε: "Ενισχύουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας αλλά ταυτόχρονα δίνουμε χαρά και διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες".

SHARE: