Τι συμφέρει στα double play

Τι συμφέρει στα double play

Τα πακέτα που συμφέρουν, αν σας φαίνονται οι λογαριασμοί του τηλεφώνου φουσκωμένοι, ή θέλετε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να σερφάρετε ασυστόλως

Μήπως μιλάτε λίγο στο σταθερό σας τηλέφωνο, αλλά ο λογαριασμός του ΟΤΕ σας έρχεται πάντα “φουσκωμένος”; Μήπως θέλετε να είστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο ίντερνετ και παράλληλα να μιλάτε στο τηλέφωνο φθηνά;

Hellas Online: Με λιγότερα από 25 ευρώ 24 Μbps και σταθερή τηλεφωνία

H hellas online προσφέρει τα νέα πακέτα hol double-play για να μπορούν όλοι να τηλεφωνούν εντός Ελλάδας και σε 38 χώρες με τιμή χαμηλότερη της αστικής ΟΤΕ και να σερφάρουν στο γρήγορο Internet μόνο από €21,9 / μήνα χωρίς να πληρώνουν το πάγιο του ΟΤΕ.

Επιπλέον το hol double-play παρέχεται με δωρεάν ενεργοποίηση, δωρεάν δεύτερη τηλεφωνική σύνδεση με νέο αριθμό, δωρεάν ασύρματο (Wi-Fi) εξοπλισμό και δωρεάν ψηφιακές παροχές όπως εμφάνιση αριθμού καλούντος, αναγνώριση και αναμονή κλήσεων.

Ειδικά για τους πρώτους 6 μήνες συνδρομής το hol double play χαρίζει, επίσης 1 ώρα κάθε μήνα δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις. Έτσι, οι τιμές του πακέτου hol double-play διαμορφώνονται ως εξής

Ταχύτητα Μηνιαία συνδρομή
6/ 1 Mbps € 21,90
24/ 1 Mbps € 24,90

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Οι ταχύτητες και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ισχύουν για το ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online.

Παράλληλα η hellas online εξακολουθεί να προσφέρει hol double play με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλους τους σταθερούς προορισμούς στην Ελλάδα, με ταχύτητες 6Mbps και 24Mbps και μηνιαία συνδρομή €34 και €37 αντίστοιχα για όλους όσους επιθυμούν να κάνουν απεριόριστες κλήσεις εντός Ελλάδας και να πληρώνουν μια σταθερή χαμηλή μηνιαία συνδρομή χωρίς να πληρώνουν επιπλέον πάγιο ΟΤΕ.

FORTHNET 2play: Μιλάτε ελεύθερα σε 24 χώρες, 24 ώρες!

H Forthnet προσφέρει από 1ης Δεκεμβρίου 2007 σε κάθε συνδρομητή, υφιστάμενο ή νέο, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς 24 δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού.

Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό και κόστος μόλις 39,90 ευρώ το μήνα, η υπηρεσία Forthnet 2play γίνεται η απόλυτη υπηρεσία τηλεφωνίας και internet, καλύπτοντας πλέον το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών κάθε οικογένειας, καθώς:

• Δε θέτει κανένα όριο στο μηνιαίο χρόνο ομιλίας και επιτρέπει να μιλάτε σε σταθερά, ελεύθερα, όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, όσο θέλετε.

• Καλύπτει τηλεφωνικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα, χωρίς διακρίσεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε επιπλέον του μηνιαίου κόστους για κλήσεις φωνής προς οποιοδήποτε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό σε όλη την Ελλάδα και σε 24 χώρες του εξωτερικού.

• Προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για κλήσεις προς κινητά στην Ελλάδα.

• Προσφέρει απεριόριστο broadband ADSL σε ταχύτητα έως 24 Mbps,εντός δικτύου Forthnet.

• Απαλλάσσει από το πάγιο ΟΤΕ στις περιοχές που καλύπτει το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας.

LANNET: Προσφορές και δώρα

Μέχρι τις 31/01/08 τόσο οι νέοι πελάτες όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές της Lannet μπορούν να απολαύσουν μία σειρά προνομιακών προσφορών και πολλά δώρα για ακόμη πιο χαρούμενες γιορτές!

Ειδικότερα, για τους νέους πελάτες η εταιρεία προσφέρει τη νέα multi play πλατφόρμα livebox για γρήγορο internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις από 24,98 € / μήνα και δώρο τα πάγια του 1ου μήνα για:

1. Τηλεφωνία VOIP (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις)

2. ADSL σύνδεση σε οποιαδήποτε ταχύτητα

Επιπλέον , για τους νέους πελάτες που θα ενταχθούν στο οικονομικό πρόγραμμα MILA , δίνεται σαν δώρο το τέλος ενεργοποίησης αξίας 10 €.

Αναφορικά με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της, η Lannet θα κληρώσει στις 08/01/2008 δώρα με σκοπό την επιβράβευση των πελατών της, αλλά και της εμπιστοσύνης που μέχρι τώρα έχουν δείξει στην εταιρεία.

Το σύνολο των δώρων τα οποία θα κληρωθούν περιλαμβάνει:

1. 4 ταξίδια εσωτερικού για 2 άτομα το καθένα, στο Πήλιο, στην Ολυμπία και στην Βυτίνα .

2. 50 livebox για 12 μήνες σε ταχύτητα 768 Kbps και με δικαίωμα αναβάθμισης σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

3. 30 δώρα από τη fnac και συγκεκριμένα :

a. 5 τμχ Shadowrun για PC

b. 5 Lord Of The Rings Online

c. 20 USB STICKS VERBATIM 2.0 1GB

4. 5 Hotel Express International κάρτες που αφορούν σε εκπτώσεις για ταξίδια και ξενοδοχεία .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Lannet στο 800 111 1780 (από σταθερό χωρίς χρέωση), ή να επισκεφθούν το site της εταιρίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα