HotelBrain: Προσφορά θέσεων εργασίας στα ξενοδοχεία της για μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων

HotelBrain: Προσφορά θέσεων εργασίας στα ξενοδοχεία της για μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων

Ο ξενοδοχειακός όμιλος HotelBrain πρόκειται να καλύψει 28 θέσεις σε επιλεγμένες ειδικότητες, μια δράση σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ "Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη" και τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Θέσεις εργασίας στα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων σε επιλεγμένες ειδικότητες στα ξενοδοχεία της προτίθεται να προσφέρει ο ξενοδοχειακός όμιλος HotelBrain, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη” και την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Πρόκειται για την κάλυψη 28 θέσεων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο, την Κω και την Εύβοια ενώ θα υπάρξει μελλοντικά άνοιγμα περισσότερων εργασιακών θέσεων και σε άλλους προορισμούς του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα η HotelBrain Academy, μέλος του Ομίλου HotelBrain, στο πλαίσιο της παροχής υψηλού επιπέδου σεμιναρίων με σκοπό τη διαμόρφωση επιτυχημένων και περιζήτητων επαγγελματιών στον κλάδο του τουρισμού υποστηρίζει έμπρακτα τη συγκεκριμένη ενέργεια εμπλουτίζοντας τα προγράμματά της, από την έναρξη της λειτουργίας της, με ειδικά τμήματα παρακολούθησης για τα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων όπου ήδη συμμετέχουν 15 μέλη της κοινότητας κωφών.

Οι παραπάνω πρωτοβουλίες «επισφραγίστηκαν» σε πρόσφατη συνάντηση του αντιπροέδρου κου Κωνσταντίνου Ζήκου και του γενικού διευθυντή κου Δημήτρη Φραγκοστεφανάκη του Ομίλου HotelBrain με τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σίμψη και αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Κορδονούρη της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος και με τον κ. Κώστα Καμπετσή υπεύθυνο δράσεων και δημοσίων σχέσεων της ΑΜΚΕ «Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη».

Σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντίνος Ζήκος τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που θα συνεργαστούμε με την την ΑΜΚΕ “Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη” και την Ομοσπονδία Κωφών της Ελλάδος και που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος ώστε να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας περαιτέρω στο μέλλον με σκοπό να υπάρξουν αμφίδρομα οφέλη ώστε να διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη πρόσβαση των κωφών και βαρήκοων ατόμων, ισότιμα και χωρίς διακρίσεις, στον κόσμο της εργασίας στον ξενοδοχειακό μας Όμιλο».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος κος Κωνσταντίνος Σίμψης δήλωσε «Το ΔΣ και τα μέλη της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο HotelBrain για αυτή την πρόσκληση και να σας συγχαρούμε για αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου τα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων να μπορέσουν να ενταχθούν στον χώρο της εργασίας και να προσφέρουν. Πιστεύουμε ότι πρέπει να δίνονται ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους ασχέτως της διαφορετικότητάς τους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος στην Ελλάδα HotelBrain κάνει την αρχή ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του για τα μέλη της κοινότητας μας ώστε να αξιοποιηθούν στον κλάδο του τουρισμού.»

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος κος Παναγιώτης Κορδονούρης, συμπλήρωσε «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη της κοινότητας κωφών/βαρήκοων που με όρεξη και ενθουσιασμό συμμετέχουν στα προγράμματα της HotelBrain Academy και ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να εμπνεύσει και άλλες εταιρείες να δίνουν ισότιμες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε όλους χωρίς διακρίσεις».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα