Νέα συνεργασία SKY express με την αμερικανική Delta

Νέα συνεργασία SKY express με την αμερικανική Delta
Αεροσκάφος της SKY express SKY express

Η αμερικανική εταιρεία θα χρησιμοποιεί το δίκτυο της SKY express στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Νέα συνεργασία της SKY express με την αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta, μέσω της οποίας θα προσφέρουν στους διεθνείς επισκέπτες εύκολη πρόσβαση προς το δίκτυο προορισμών που καλύπτει η SKY express σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 19 Μαΐου, οι πελάτες της Delta που πετούν από τη Β. Αμερική με μία από τις καθημερινές απευθείας πτήσεις της εταιρείας προς την Αθήνα θα μπορούν στη συνέχεια να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε προορισμούς της SKY express που θα επιλέξουν σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της ελληνική εταιρείας είναι μέσα από τις στρατηγικές συμφωνίες με διεθνείς αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Condor, El Al, Middle East Airlines, καθώς και Transavia και Emirates, να συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Σε δήλωση του ο Perry Cantarutti, Delta’s senior vice president Alliances τόνισε: «Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και με τις εμπορικές και τουριστικές ροές να αυξάνονται μεταξύ των χωρών μας, η συνεργασία της Delta με τη SKY express προσφέρει στους πελάτες μας μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τον σχεδιασμό της τέλειας ελληνικής απόδρασης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα