Ο Κασσελάκης απαντά στον Μητσοτάκη και το “ευρωκομματόσκυλο Πίνατ” με την Φάρλι

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κασσελάκης απαντά στον Μητσοτάκη και το “ευρωκομματόσκυλο Πίνατ” με την Φάρλι
PrintScreen/TikTok

Ο χαριτωμένος, αλλά και αιχμηρός τρόπος που απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με το “ευρωκομματόσκυλο Πίνατ”.

Έμμεση απάντηση στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης με έναν εξίσου ιδιαίτερο, αλλά και αιχμηρό τρόπο.

Στο βίντεο του Πρωθυπουργού “πρωταγωνιστής” ήταν ο σκύλος του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πίνατ, στον οποίο απευθύνθηκε ως “ευρωκομματόσκυλο” και προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεό του, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να χρησιμοποιεί τον Πίνατ για να κερδίσει ψήφους, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τη δική του σκυλίτσα, τη Φάρλι, δεν τη χρησιμοποιεί για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά, για να παίρνουμε ψήφους, εγώ απλά σ αγαπώ», ακούγεται να λέει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα σχολίασε και τη στάση του Πρωθυπουργού με τα βίντεο που δημοσιεύσει στο TikTok ως «κλασικά, ο θείος που λέει εγώ θα κάτσω με τη νεολαία και τι προσπαθεί, μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα