15 καρέ αλήθειας για το πριν και μετά του να κάνεις παιδί

15 καρέ αλήθειας για το πριν και μετά του να κάνεις παιδί

Τα ξέφρενα πάρτι, οι μεταμεσονύκτιες κραιπάλες, οι ατελείωτες διακοπές, η ανέμελη ζωή, όλα αυτά κάποια στιγμή "φρενάρουν" και δίνουν τη θέση τους σε καταστάσεις απρόβλεπτες, φρενήρεις, παράδοξες αλλά και υπέροχες μαζί. Απολαυστικά καρέ από γονείς που αυτοσαρκάζονται.

Είναι πραγματικά αλλαγή ζωής. Το να κάνει κανείς ένα παιδί φέρνει τούμπα τις προτεραιότητές του, τις αποφάσεις και την καθημερινότητά του.

Προφανώς και η ευτυχία του να γίνεται κανείς γονιός δεν συγκρίνεται με τίποτα, ωστόσο η μητρότητα και η πατρότητα κάποιες φορές φαντάζει με μικρό μαρτύριο, ιδίως το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα του παιδιού. Από εκεί και μετά χρειάζονται αναγκαίες προσαρμογές με όλη την ανατρεπτικότητα και το απρόβλεπτο που έχουν τα παιδιά.

Το προφίλ στο Instagram ‘Got Toddlered’ συγκεντρώνει λοιπόν καρέ που στέλνουν χρήστες στα οποία αποτυπώνεται το πριν και το μετά. Πρόκειται για χιουμοριστικές φωτογραφίες από υπέροχους γονείς που αυτοσαρκάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Πίσω από το account είναι ο Mike Julianelle, μπαμπάς και αυτός από το Brooklyn, ο οποίος σχολιάζει τα στιγμιότυπα με τρόπο απολαυστικό.

Δείτε τα και ίσως σας θυμίσουν στιγμές προσωπικές…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα