Άγιος Δημήτριος: Μια μαγική παραλία, δύο ώρες μακριά από την Αθήνα

Άγιος Δημήτριος: Μια μαγική παραλία, δύο ώρες μακριά από την Αθήνα
Παραλία Αγίου Δημητρίου - Εύβοια youtube printscreen (Up Stories)

Η παραλία του Αγίου Δημητρίου στην ανατολική Εύβοια μπορεί να είναι η ανάσα ηρεμίας σας για αυτό το καλοκαίρι. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο drone.

Είχατε ποτέ φανταστεί πως μπορείτε να κολυμπήσετε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου πελάγους δίχως να ταξιδέψετε με πλοίο πάρα μόνο ταξιδεύοντας περίπου 2 ώρες από την Αθήνα με το αυτοκίνητο σας;

Κι όμως γίνεται.

Η παραλία Άγιος Δημήτριος στην ανατολική Εύβοια είναι μια από της ομορφότερες παραλίες όχι μόνο της Εύβοιας αλλά ολόκληρου του Αιγαίου.

Βρίσκεται στο τέλος του φαραγγιού του Αγίου Δημητρίου και στο τέλος αυτού λίγα μόλις μέτρα πριν συναντάμε και ένα υπέροχο σπήλαιο ανοιχτού τύπου με υπέροχους τεράστιους σταλακτίτες.

Η παραλία του Αγίου Δημητρίου στο τέρμα του φαραγγιού είναι απλά μαγευτική. Πρόκειται για μία απλωτή παραλία με βοτσαλάκι στη μεγαλύτερη της έκταση και λίγο άμμο στη μια άκρη. Τα νερά είναι καταγάλανα και φυσικά πεντακάθαρα.

Η πρόσβαση στην παραλία (135km) από Χαλκίδα γίνεται οδικώς από τον κεντρικό οδικό άξονα της Νότιας Εύβοιας, μετά το Αλιβέρι στα Λέπουρα δεξιά για Κάρυστο. Στη διασταύρωση Μαρμαρίου κάνουμε αριστερά για Άγιο Δημήτριο. Η απόσταση που απομένει είναι περίπου 30 χιλιόμετρα και φτάσατε.

Η παραλία του Αγίου Δημητρίου θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό καθώς το τοπίο είναι εκπληκτικό. Δείτε παρακάτω το απολαυστικό drone video του Up Stories.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα